Takımdaki Futbolcuların Melo'yu Sevmemesi

Yok artık böyle birşey olamaz.Melo'yu sevmiyorlarda kimi seviyorlar Burak'ı mı? Bence en nefret edilen şahıs Burak Yılmaz.
Ben şaşırıyorum aslında Sneijder Burakı, Melo da Selçuku şimdiye kadar niye tartaklamadı diye. Biri birinim asistlerini paslarını yer, öbürü de orta sahada boş boş dolanır.

I am the one who knocks!

Böyle bişey olduğu çok açık Sneijder ve Melo ya karşı bi antipati var takımdaki oyuncularda cekememezlik midir kıskançlık mıdır anlamadım herkes takım arkadaşına sahip çıkmalidir bu sorun çözülmelidir

Medyada Selçuk ile ilgili olumlu haber çıksa burada Selçuk'a komik bir demeç üzerinden yüklenenler inanmayacaktır.

Ya da Melo 3-5 maç form düşüklüğü yaşasa Selçuk az bile demiş derler. Zira kendi futbolcusuna çakmak için fırsat kollayan insanlardan tutarlılık beklenemez.

Sneijder de drogba ile amrabat gittikten sonra yalnız kaldı takımda arkadaşı olduğunu sanmıyorum melo zaten yalnız kurt kimseye ihtiyacı yokta sneijder ilgi isteyen bi adam

Ben şaşırıyorum aslında Sneijder Burakı, Melo da Selçuku şimdiye kadar niye tartaklamadı diye. Biri birinim asistlerini paslarını yer, öbürü de orta sahada boş boş dolanır.

I am the one who knocks!

Selçuk-Burak Melo'nun Snejder'in tek ayağı kadar oynayamazlar bi de akıllarınca takım içinde çete üyesi gibi davranıyorlar. Sabri varken elebaşları oydu.Onu kovdular şimdi bunların ikisi çıktı başımıza.

Geri
Üst Alt