Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir tane talat var oda sensinn.Benim eski hesaplara bakabilir misiniz bende gerçekten merak ettim ilk ne zaman üye olmuşum isimleri şu an ki isimle benzerdir
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerli olsam bu gece keyifli değil hüzünlü olurdum kardeşim 3 ay boyunca skandal kaleci hatası konuşulacak yüzlerine vurulacak aldıkları galibiyet bir dakika bile konusulmayacak ve rakip kaleciler çok daha dikkatli olmak zorunda kalacak asıl zan altında olan ben değilim rizenin kaleci şu ansihirli kelimeyi biliyor musun ?
fenerin 5 attığı gece popüler olacağın tuttu. hayat ne garipp
Talat bey tanışma faslına geçsek mi artık, herkes bu yollardan geçtiKeyfimin yerinde olduğunu nerden çıkardın kardeşim ? Hangi mesajım sana böyle bir izlenim verdi
Kardeşim direk ismim ile üyeyim sosyal medya hesaplarım falan açık herkese bakabilirsin ordanTalat bey tanışma faslına geçsek mi artık, herkes bu yollardan geçti
İlk olarak medeni durumunuz nedir değerli renktaşım?
Üroloji mı?Kardeşim direk ismim ile üyeyim sosyal medya hesaplarım falan açık herkese bakabilirsin ordanaranıza Balıkesir bandırmadan katılıyorum sağlık camiasının bir ferdiyim 30 yaşındayım
var mı başka
Kardeşim direk ismim ile üyeyim sosyal medya hesaplarım falan açık herkese bakabilirsin ordanaranıza Balıkesir bandırmadan katılıyorum sağlık camiasının bir ferdiyim 30 yaşındayım
var mı başka
Evet evliyim30 yaş, evlisinizdir sanırım
Asabiyetinizin kökenine inmeye çalışıyorum. Sağlık çalışanı olmak zor sanırımEvet evliyim
Hiç asabi değilim aslında çok sakinim bence siz yanlış düşünüyorsunuzAsabiyetinizin kökenine inmeye çalışıyorum. Sağlık çalışanı olmak zor sanırım
Eyvallah kardeşimTalat kafa birisine benziyor
Yok reis aslında kaynakçı lazım ama boşver, Talat has cimbomlu beni şaşırtmadıÜrolog mu lazım @Gökhan Aytepe
Kaynakçı bulunmuyor piyasa kötü 75k maaşı beğenmiyorlarYok reis aslında kaynakçı lazım ama boşver, Talat has cimbomlu beni şaşırtmadı
75k asgari ücret üstad, 2010de kiraya çıkmıştım asgarî ücretle orta sınıf 4 kira ödeniyordu , ben usta olsam bende beğenmemKaynakçı bulunmuyor piyasa kötü 75k maaşı beğenmiyorlar