talat can

Benim eski hesaplara bakabilir misiniz bende gerçekten merak ettim ilk ne zaman üye olmuşum isimleri şu an ki isimle benzerdir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim eski hesaplara bakabilir misiniz bende gerçekten merak ettim ilk ne zaman üye olmuşum isimleri şu an ki isimle benzerdir

bir tane talat var oda sensinn.
fatih terimin babası bile sen üye olduktan 9 gün sonra vefat etmiş.. illa talat olmak zorunda mıydın?

sihirli kelimeyi biliyor musun ?

fenerin 5 attığı gece popüler olacağın tuttu. hayat ne garipp
Fenerli olsam bu gece keyifli değil hüzünlü olurdum kardeşim 3 ay boyunca skandal kaleci hatası konuşulacak yüzlerine vurulacak aldıkları galibiyet bir dakika bile konusulmayacak ve rakip kaleciler çok daha dikkatli olmak zorunda kalacak asıl zan altında olan ben değilim rizenin kaleci şu an

Talat bey tanışma faslına geçsek mi artık, herkes bu yollardan geçti

İlk olarak medeni durumunuz nedir değerli renktaşım?
Kardeşim direk ismim ile üyeyim sosyal medya hesaplarım falan açık herkese bakabilirsin ordan aranıza Balıkesir bandırmadan katılıyorum sağlık camiasının bir ferdiyim 30 yaşındayım var mı başka

Kardeşim direk ismim ile üyeyim sosyal medya hesaplarım falan açık herkese bakabilirsin ordan aranıza Balıkesir bandırmadan katılıyorum sağlık camiasının bir ferdiyim 30 yaşındayım var mı başka

Üroloji mı?

30 yaş, evlisinizdir sanırım

Galatasaray basketbol da engin diye bir oyuncumuz vardı onla ilgili bir mesaj atmıştım onu hatırlıyorum eskilerden hesabımın ismini hatırlayamıyorum malesef. fatih terim geldiğinde baklava 4 4 2 konusunda arda turan atleticoya gitmişti bir mesaj atmıştım onu da hatırlıyorum en eskilerden

Eskiden günde 12 13 saati bu forumda mesaj okuyarak geçiriyordum çok iyi hatırlıyorum inanılmaz duyumlar falan oluyordu bu forumda mesela prandellinin geleceğini tüm medyadan önce burda ki bir arkadas yazmıştı bir gün öncesinde . Hiç bir mesajı kaçırmıyordum mesela 5 saat foruma girmesem o 5 saatlik mesajları okuyordum öyle kaliteli futbol sohbetleri oluyordu burda bazı arkadaşlar oyuncu analizi yapıyordu(şu anda twittarda yapılan saçma sapan analizler gibi değil saatlerce maçları izleyip yazıyorlardı) hatta şöyle söyleyim üniversite sohbetlerinde rakip takımı tutan arkadaşlara onların forumlarında ki boş sohbetleri okutup burayı okutup takım taraftarı arasındaki farkı anlatıyordum . Ne günlerdi . Twitter yerine buradan takip ediyorduk herşeyi

Geri
Üst Alt