s..ş var mı yazayım kardeşim
bak bu açıdan hiç düşünmediydim pardon
s..ş var mı yazayım kardeşim
Degerli kardesimden namussuza cok hizli dusmus seviyor mu sovuyor mu belli degil o yuzden bir sans daha verdim. Yoksa ust yonetim olarak mudehale ederdim bilirsin
Tamam arkadaslar sululugu birakalim. Konumuz Ugur bulbul mu yoksa guvercin mi?
Bence boyle yaparak ugur gibi (yeni) uyelerin forumdan sogumasina yol acixordunuz. Ayrica konu cok sacma yere gidiyor, disaridan bir okuyan olsa tam rezillik. Neden uye sayisinda dusukluk var diye de sasirilmamali o zaman. Konuyu kilitleyip kapatmanizi oneriyorum.
Degerli kardesimden namussuza cok hizli dusmus seviyor mu sovuyor mu belli degil o yuzden bir sans daha verdim. Yoksa ust yonetim olarak mudehale ederdim bilirsin
üst yönetimdirara ara artan asabiyetini düşününce güvercin bence
Özgür Aslan müfteri midir?
Bence boyle yaparak ugur gibi (yeni) uyelerin forumdan sogumasina yol acixordunuz. Ayrica konu cok sacma yere gidiyor, disaridan bir okuyan olsa tam rezillik. Neden uye sayisinda dusukluk var diye de sasirilmamali o zaman. Konuyu kilitleyip kapatmanizi oneriyorum.
Uğur BozCivciv gibi saldirma kismini anlamadim civciv nasil saldirir
Talha kuşsa burası da antudur
Ya haklısın bazen bende kızıyorum gereksiz geyik dönüyor diye de bunda geyik yapılan sonra yeter bu kadar geyik diyerek kilitlenen konu için ekran görüntüsü falan alıyor, konu açıyor, bir de özür bekliyor![]()