GSCimbom
Talha Küllü'nün Açtığı Konu
U

Talha Küllü'nün Açtığı Konu Sayfa 5

Uğur Boz ·

Cevap
195
Okunma
12,7K
Sayfa
5/10
Bence boyle yaparak ugur gibi (yeni) uyelerin forumdan sogumasina yol acixordunuz. Ayrica konu cok sacma yere gidiyor, disaridan bir okuyan olsa tam rezillik. Neden uye sayisinda dusukluk var diye de sasirilmamali o zaman. Konuyu kilitleyip kapatmanizi oneriyorum.

Degerli kardesimden namussuza cok hizli dusmus seviyor mu sovuyor mu belli degil o yuzden bir sans daha verdim. Yoksa ust yonetim olarak mudehale ederdim bilirsin

İspatlayamazsan olmayan onurunla oynarım.
Hodri meydan.
Sanırım burda saray soytarısı olup etrafa civciv gibi saldırmak moda.
Altından kalkamayacağınız lafları ağzınıza almayınız.Zira ağız isali olabilirsiniz.

Yine forumun agaları toplanmış görevi bırakanda söz sahibi bu ne iktidar aşkıdır arkadaşım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence boyle yaparak ugur gibi (yeni) uyelerin forumdan sogumasina yol acixordunuz. Ayrica konu cok sacma yere gidiyor, disaridan bir okuyan olsa tam rezillik. Neden uye sayisinda dusukluk var diye de sasirilmamali o zaman. Konuyu kilitleyip kapatmanizi oneriyorum.

Ya haklısın bazen bende kızıyorum gereksiz geyik dönüyor diye de bunda geyik yapılan sonra yeter bu kadar geyik diyerek kilitlenen konu için ekran görüntüsü falan alıyor, konu açıyor, bir de özür bekliyor :)

Uğur Boz

Konu iyice çığrından çıkmadan tekrardan belirteyim.

Benim açtığım konu tamamen geyik amaçlı bir konu idi. Daha önceden "GS" yazmış olduğumun bilincinde iken, açmış olduğum bi konu idi. Sonuç olarak = ciddiye alınacak bir mesele değil.

Ya haklısın bazen bende kızıyorum gereksiz geyik dönüyor diye de bunda geyik yapılan sonra yeter bu kadar geyik diyerek kilitlenen konu için ekran görüntüsü falan alıyor, konu açıyor, bir de özür bekliyor :)

Sanırım siz konuyu okumadan direk taraf olmak gayesindesiniz.Tam geyik olsun diye mesaj yazacaktım o ara konu kilitlendi bende esprili bi şekilde bi konu açayım dedim.Objektif olmak gerek.:)

Geri
Üst Alt