Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Kulübün çıkışı liseden olmuş, adam kulüp taraftarındır diyor. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes kendi görüşünü yazabilir rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin
Seninle konusan yok, avukatmisin sen birader hadi yol al.
Takım kötüye gidince millete sarmaya başlamayın. Adam trollüge devam ediyorsa özelden uyarırsın ceza verirsin tehdit edemezsin. Yönetimde olunca bi hava geliyor yol al filan uslubunu düzelt ben sana yol aldırmayım tuncaycım hadi uza şimdi
Milletin avukatligini yapacagina git kendine ceki duzen ver bir kere 5 yasindaki cocukca haraketleri yapmayi birakin artik. Takim kotu gidince trolluk yapan sizsiniz biz degiliz bunu butun forum biliyor.
Şu an telefonumdan yazdığım için uzun uzun yazamıyorum ama yok lise kültürdür yok kaliteli insan olmanın teminatıdır yok eksiden muhtemelen marjinalliğin dibine vurmaya çalışan ya da o malum liseden olan birinin alıntısıyla bu dinazor zihniyeti destekleyen veya orta yol bulalım diyerek açıkça lise bir tarafa diğerleri bir tarafa olayına başka bir kılıf bularak, hele hele o lise cumhuriyetin başından hatta öncesinden beri siyasete dibine kadar bulaşmışken herkese açılırsa kulübe siyaset girer diye bu konuya cevap atanları görünce hem sinirlendim, hem de insanların gönüllü olarak kendilerini aşağı görmelerine üzüldüm.
Sadece lise kültürdür veya kaliteli adamdır lafına şunu söylemeliyim ki Anadolu'da bir çok lisede öyle adamlar var ki hem kaliteleri hem kültürleri büyük çoğunluğu gönlünü Paris kulislerine kaptırmış, müstemlekeci zihniyetli ve Galatasaray Spor Kulübünü hafta sonunda kumar oynamak gibi gören bu fosilleşmiş kimselerden yüksektir.
O liseyi bu taraftar birgün örgütlü bir şekilde başlarına yıkacak ama dur bakalım ne zaman.
Aydın bir ben bir, biz bir siz bir. İstedigimi yazarım cezası varsa verirsiniz yol al gibi tabirleri kullandıgını bıdaha görmeyım iyi forumlar
Trolluge devam mi diyorsun Aydin artik bununda siniri var.
OOO
Süper modum bas hemen 3 günü ne duruyorsun yeter ki karşı düşünen biri olmasın
Yalan mı yazdıklarım ?
YOL AL var mi bir diyecegin.
Kinimin bile kalitesi var 1ader kin tutacak kalitede bir insan degilsin.. Senin cezanı verdim ben birgün kulagına fısıldarım hadi eywwwwww
Yazdiklarina kendin bile inanmiyon sadece trolluk olsun diye takiliyon buralarda bizi salak sanip bilmiyormus gibi davranma.
Ömer sen kabul etsen de etmesen de bu kulübün kuruluşunda ve gelişiminde lisenin katkısı yadsınamaz. Bugün Galatasaray diye bir marka varsa ve milyonlarca taraftara sahipse yine sen kabul etsen de etmesen de bunda lisenin rolü büyüktür. Evet bir kültür var. Bunu yadsıman da bu gerçekliği değiştirmez. Müstemlekecilik de ne demek ? Bu tabiri sana yakıştıramadım. İyi bir Galatasaraylı olduğunu bilmesem inan bana tam Fenerbahçeli ağzı ile konuşmuşsun derim lakin nasıl bir Galatasaraylı olduğunu biliyorum. 1917 yılında bu okuldan 5 öğrenci mezun oldu. Bunun sebebini en iyi sen bilirsin. Galatasaray'ın şehitlerini de bilirsin. İstanbul'da her yerde işgal güçlerinin bayrağı dalgalanırken sadece Mekteb-i Sultani de Türk bayrağının dalgalanmaya devam ettiğini de unutmayalım. Liseli dinozorlara olan kızgınlıklarımızı kendi tarihimizi lekelemek sureti ile hafifletemeyiz.
Evet orta yolu bulmak lazım Ömer. Ben de bunu söyledim ve sözümün arkasındayım. Bu camianın bir geçmişi var. Bu değerlerle taraftarı barıştırmak ve bu değerleri kaybetmeden ileriye gitmek gerek. Bir düzine kendini bilmez dinozor yüzünden bu kulübün geçmişini karalamak hiç birimize yakışmaz. Galatasaray lise ile vardır demek de bir aşağılık kompleksi değildir. Durum tespitidir. Gerçek budur çünkü. Lakin bunu suistimal eden bir güruh vardır ve bunlardan kurtulunmalıdır. Elbette her yerden kaliteli adam yetişebilir ama bu Galatasaray lisesinden kaliteli adam yetişmediği anlamına da gelmez. Liseyi kimsenin başına yıkmaya gerek yok. Gereksiz şekilde liseli ayrıcalıklarını kullanan fosilleşmiş zihniyetin önüne geçmek gerek. Lise ve gelenekleri var olacaktır. Bu takıma gönül verenlerle bu yapıyı barıştırmak gerek. Bunun içinde dinamik ve daha genç diğmaların elini taşın altına sokması lazım.
Lise ve liseliler olacak. Ama taraftarların duyarlılığı da göz önüne alınacak. Böyle bir üçüncü yol mümkündür. Galatasaraylının Galatasaraylıdan nefret etmesi hiç kimseye fayda sağlamaz. Beklentilerimizi değerlerimize sahip çıkarak da gerçekleştirebiliriz. Ülkedeki kutuplaşmayı bu camiaya taşımaya gerek yok. Aklı selim. Aklı selim. Aklı selim. Başka da sözüm yok.
Öptüm gözlerinden.
Çok doğru konuşmuş
Taraftara kalırsa kulüp 1 yılda batar
YOL AL var mi bir diyecegin.
Birdaha gormuyecekmis kimsin sen.