Tanju Çolak: "Fatih Terim, Haluk Ulusoy, Metin ve Oğuz'la uçağa bindim. Uçak düşsün diye dua ettim!"

Tanju dolandiricidir, kaç tane klişe yalan varsa dizmiş

zerre beyin yok bu adamda o kadar golü nasıl attı

Vefa Küçük: "Tanju Çolak yalan söylüyor. Öncelikle transfer ücreti kendisinin bahsettiği gibi 4,5 milyar TL değil, 3 milyon dolar olarak ödendi. Ve bu parayı başkan Metin Aşık ile yöneticiler Aziz Yıldırım, Osman Yalçın ve ben ödedik." (Ajansspor)

Vefa Küçük: "Tanju Çolak yalan söylüyor. Öncelikle transfer ücreti kendisinin bahsettiği gibi 4,5 milyar TL değil, 3 milyon dolar olarak ödendi. Ve bu parayı başkan Metin Aşık ile yöneticiler Aziz Yıldırım, Osman Yalçın ve ben ödedik." (Ajansspor)
O dönem devlet destekli olduklarını gizlemeye çalışıyor bir nevi.

5c8e2ca345d2a05010de922b.jpg

Yav bırakın şu çakalı, iki ayak üstünde akşama kadar on tane yalan söylüyor.

Her çıktığı programda birilerini suçluyor.
Yok Alp Yalman buna hoşt demiş yok Mustafa Denizli gece üçte ne halin varsa gör demiş.
Senin hiç mi hatan yok, dönüp arkana bir baktın mı hiç. Açıp bir programını izledin mı hiç?

Bir kere insan olarak bizim camiaya ters bir adamdı. Gönderilmesinin nedeni karakteri.

Iş bulamamasının nedeni de karakteri.
Kim böyle bir adamla aynı ortamda çalışmak ister ki ?

Fatih hocaya laf edecek en son kişi tanju çolak olsa gerek

Kaçak Mercedes yüzünden hapis yatmış bir zevattır kendisi..

İşin trajik yanı, o dönem bu zevatın dizisini yapmaya kalkmışlardı. Kodes'te düşünceli düşünceli görünen, geçmişini, çocukluğunu hatırladığı sahneler vardı.

Dizi sekötüründeki rezillikler o dönemde başlamıştır..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt