Taraftar "Dursun Özbek İstifa" Dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Taraftar 'Dursun Özbek İstifa' dedi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimden memnun olmayan taraftarlar, Twitter'da #DursunÖzbekİstifa hashtag'i başlattı.

02 Eylül 2015, Çarşamba

fft104mm3864590.jpg

Galatasaraylı taraftarlar, Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan gelişmeler ve yönetimin genel anlamda yürüttüğü transfer politikasını eleştirerek sosyal medyada, özellikle Twitter'da yoğun eleştiriler yöneltti.
23 Mayıs'ta rakipleri Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan'ı rekor farkla geride bırakarak 2800 oy alarak GalatasaraySpor Kulübü'nün 36. başkanı seçilen Dursun Özbek, göreve geldiği ilk günlerden itibaren sponsor çalışmalarını en kısa süre içerisinde bitireceklerini ve transfer çalışmalarını da Finansal Fair Play çerçevesinde yürüteceklerini açıklamıştı.

Grosskreutz transferi bardağı taşırdı

Galatasaray, yaz transfer döneminin son günü Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'u renklerine bağlamış, 3 senelik sözleşme imzalamıştı. Ancak FIFA, Alman yıldızın lisans işlemlerindeki gecikme ve Galatasaray'dan gönderilen evrakların imzasız ve boş olması sebebiyle transferi onaylamadı. Akşam saatlerinde gelen bu haberle sarsılan sarı kırmızılı taraftarlar, Dursun Özbek ve yönetime ateş püskürdü ve istifaya çağırdı.

Birisi twiter da yönetim olağanüstü toplandı yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birisi twiter da yönetim olağanüstü toplandı yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olağanüstüye gerek yok kazasız belasız bir araya gelebiliyorlarsa helal olsun :red:

Biz o kadar dedik dedik birşey olmadı komisyoncu ua kalktı bişeyler dedi taraftar istifa istiyor oldu vay arkadaş !!!!

Dizilin stadın tuvaletine de boy ölçüştürün şimdi.

Bütün büyük medya kuruluşlarında haber oldu, şaka maka iyi rezil oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt