Taraftarlar Olarak Elimizdekinin Kıymetini Bilmeliyiz

Hamza 3 kupanın mimarı mıdır bence değildir ama geçiş dönemi için iyi bir seçimdi Akhisarla iyi işler yapıp milli takıma çıkınca geldi zaten ama yerliler kucağa aldı mı aldı el kol yaptılar sürekli.
o açıdan bakarsan terimin son 2 şampiyonluğu da onun eseri olmuyor ozaman, o kadroyu tamamen tudor kurdu. terim insan yönetimi konusunda başarılı bi hocaydı herzaman, taktiksel anlamda ve kadro mühendisliği konusunda kötü bi hoca. insan yönetiminde yaşından dolayı eskisi gibi kuvvetli değil artık, futbolcularına o hırsı inancı aşılayamıyor. ayrıca dünya futbolu taktiksel anlamda her geçen yıl daha da gelişti eski tip hocalık sökmüyor artık. ilhan palut ömer erdoğan bile avrupadaki üst düzey hocalardan bişeyler kapıp ligin tozunu atabiliyor, eski tip hocalar hala ben bilirim havalarında eski tip metodlarla başarılı olabilceklerini düşünüyorlar. devre ayak uyduramazsan tarihin tozlu sayfalarına karışırsın

Cok seviyorsaniz gidin soyleyin hocaniza takim kursun rahat biraksn Galatasarayi. Adam resmen bizi dibe sokuyor ve bunu gormemekte israr ediyorsunuz.
Fatih Terim tam olarak hangi dönem dibe soktu bu takımı?Gerçekten dipte hisettiği tek sezon var ondada ceketini alıp çıktı zaten.Gitmesini bilen bir adam merak etmeyin böyle değer bilmemeye devam edersek gidecek sonra çok arayacağız!

Evet. Fatih Terim hocamiz nasil her takimin herhangi bir alelade bir teknik direktörü varsa, bizim takımın da teknik direktörüdür. Galatasaray arka bahçesi değildir. Eger hataliysa hesabi sorulmalidir. Taviz taviz nereye kadar?

Nasil Galatasaray herhangi bir oyuncu ile fesih ettiginde hesabından 'verdiği hizmetler için tesekkur edip basarilar diliyorsa, bu bizim t direktör icinde gecerli olmalıdır

galatasarayı büyük yapan tıpkı bayern gibi başarısızlığa olan tahammülsüzlüğüdür. simone örneği doğru değil çünkü onlar real barca gibi iki devin arkasında zaten. terim 3 sezon şampiyon yapamadı ve kredisi biteli çok oldu, galatasaray ismi fatih terim ismi altında ezilemez. terim bi galatasaray efsanesidir ama oynattğı futbol da kendisi de ışık vermiyor. terimde ısrar etmek galatasaraya ihanettir, yeri geldiğinde bırakmayı bilmeli insan.
Uslup doğru mu bu bahsedilmiş

Evet. Fatih Terim hocamiz nasil her takimin herhangi bir alelade bir teknik direktörü varsa, bizim takımın da teknik direktörüdür. Galatasaray arka bahçesi değildir. Eger hataliysa hesabi sorulmalidir. Taviz taviz nereye kadar?

Nasil Galatasaray herhangi bir oyuncu ile fesih ettiginde hesabından 'verdiği hizmetler için tesekkur edip basarilar diliyorsa, bu bizim t direktör icinde gecerli olmalıdır
Yapılır ben yapılmamalı diyorum vefasızlık diyorum.Kendisi bırakıp gidebilir diyorum.

Ama siz alelade birisi diyerek ayıp ediyorsunuz.

Ligde 13 maçın sadece 6'sını kazanmışız.
kalemizde 17 tane gol görmüşüz şimdiden.
Ligde 3 tane büyük maça çıkmışız, 1 puanı zor almışız bu 3 maçta.

Yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir başarımız yok. Bu yıl Avrupa Ligi'nde bir iki galibiyetle kendimizi avutur hale gelmişiz. Yine en son 3 yıl önce şampiyonluk yüzü görmüşüz.

Elimizdekinin kıymetini bilelim öyle mi? Bak. Elimizdeki bu.

Benim dikkatimi ceken .... bir cok taraftarimiz hocaya sert bir sekilde ve dozunu asmis duygusallikla yeter artik diyenler... Bu yaklasimlari ile Hocamiza bire bir benziyorlar.. Ayni hocamiz asiri duygusal hatta dozunu asmis bir sekilde her yilr bir iki macta kirmizi kartlari yiyor ve takimi bos birakiyor...

I guess it takes one to know one

* ki bence bir tercih yapilmali (ve yapildida yonetim tarafindan)
- ya sabir ve bekliyecegiz 3 yil... kim bilir ne olur....
- ya yeter artik diyecegiz ve degisip yeniden bir 3 yil diye beliyecegiz..

Benim dikkatimi ceken .... bir cok taraftarimiz hocaya sert bir sekilde ve dozunu asmis duygusallikla yeter artik diyenler... Bu yaklasimlari ile Hocamiza bire bir benziyorlar.. Ayni hocamiz asiri duygusal hatta dozunu asmis bir sekilde her yilr bir iki macta kirmizi kartlari yiyor ve takimi bos birakiyor...

I guess it takes one to know one

* ki bence bir tercih yapilmali (ve yapildida yonetim tarafindan)
- ya sabir ve bekliyecegiz 3 yil... kim bilir ne olur....
- ya yeter artik diyecegiz ve degisip yeniden bir 3 yil diye beliyecegiz..
Mesele bekleyip beklememek değil. Mesele Terim'e inanıp inanmama meselesi. Ben inanmayanlardanım. 3 değil 13 yıl da beklesek, kendisiyle bundan sonra hiçbir başarının gelmeyeceğini düşünüyorum.

Mesele bekleyip beklememek değil. Mesele Terim'e inanıp inanmama meselesi. Ben inanmayanlardanım. 3 değil 13 yıl da beklesek, kendisiyle bundan sonra hiçbir başarının gelmeyeceğini düşünüyorum.
Ben kendisine inanmayanların inanacağı tek bir isim merak ediyorum kim olabilir o kişi hem bizi futbola doyuracak hem kupalar kazanacak?

Fatih Terim tam olarak hangi dönem dibe soktu bu takımı?Gerçekten dipte hisettiği tek sezon var ondada ceketini alıp çıktı zaten.Gitmesini bilen bir adam merak etmeyin böyle değer bilmemeye devam edersek gidecek sonra çok arayacağız!
3 senedir agizima ediyor daha ne olsun. Bunu gormemek icin aptal olmak lazim. Takim top oynamiyor. Sampiyonluga oynayacak kadromuz var iken sacma sapan tercihleri yuzunden puan kaybediyoruz. Daha dun renktasin biri besiktasin istatistigini gosterdi. Spn 11 macta 9 kere yenilmis. Yendigi iki mac var: riza calimbayin calistirdigi ve bilin bakalim oteki takim kim.

Ceketini alip gittigi dedigin zaman parayi secip milli takima gitti Galatasarayi birakti. Evet, basarili oldu, uefa kupasini aldi, sampiyonluklar aldi ama bir yerden sonra bu kredi bitiyor. 3 senedir takimin basinda. Alt yapidan bir oyuncu cikaramadi, surekli ocak ayini isaret etti, yardimcilari desen ona taktik verebilecek pozisyonda degil. Kulubu istedigi gibi kullaniyor milyonlari da goturuyor. Bizim istedigimiz sadece ofansif bir oyun, guzel oyun, galibiyetler ve sampiyonluk. Hadi sampiyon olamiyoruz ama takim iyi oynasin. o da yok. Ne yapacagiz o zaman?

Hocaya uslupta dikkat, hocayi elestirmek yasak, soru sormak yasak. Babasinin ciftligi degil burasi. Basari yoksa gitmesi gerekiyor. Gitsin bizde onu iyi analim. HEr gecen gun daha da itici olmaya basladi hoca. En sonunda kufur ettirecek kendini.

Bir sey daha soyleyeyegim. Dun bakti mac gidiyor kirmizi kart gordu kameralarin karsisinda cikmamak icin. Kimbilir kac mac ceza yiyecek. Takim zaten kotu durumda kim duzeltecek takimi. Sonra da herkes bize karsi edebiyati yapiyor utanmadan.

Hocanın en büyük problemi, hatalarında ısrar etmesi. Asla yanlış yaptığını, hatalı olduğunu kabul etmiyor.

Bizim istedigimiz sadece ofansif bir oyun, guzel oyun, galibiyetler ve sampiyonluk. Hadi sampiyon olamiyoruz ama takim iyi oynasin. o da yok. Ne yapacagiz o zaman?
Bize iyi futbol oynatıp şampiyonluklar kazandıracak o ismi merak ediyorum ben ? muhtemelen bilinirliği yüksek çapı olan bir hoca istersiniz ben diyorum ki zaten elimizde böyle bir yaşayan efsane varken niye arayış içindeyiz sorun gerçekten hocadamı?Türk futbolunda oyuncu kalitesi düştü maalesef ama ona rağmen hoca bu farkı kapatacaktır 2011-13 arası sneijder drogba daha gelmeden yabancı sınırı olmasına rağmen o isimlerle o baskılı ezen oyunu oynatan hoca burda gerekeni yapacaktır biraz sabır biraz zaman...Hem kupalar kazandırıp hem iyi oyun izletecek elde tek isim var oda Fatih Terim arkadaşlar.

Hocanın en büyük problemi, hatalarında ısrar etmesi. Asla yanlış yaptığını, hatalı olduğunu kabul etmiyor.
Bütün kötü futbolu sadece ve sadece Fatih terime yazarsak hata ederiz kendisi gökten zembille inmiş gibi bütün algoritmaları hesap edip taktik üretse bile iş o sahadaki oyuncunun ayağında kafasında bitiyor bitecek maalesef hocayı eleştirelim ama bütün hatayı tek bir kişiye mal edemeyiz.

Çok Optimist bir yorum olmuş ne yani Terim Efsane diye ömür boyu hocamı kalacak
Sen işyerinde başarısız olunca geçmişte çok iyiydi diye tutuyorlarmı en basiti siyasette bile
malum partinin kredisi bitti dünyanın her yerinde başarısızlığa tahammülün sınırları vardır
Terim Güneş Denizli artık bu fosil teknik adamlardan türk futbolu kurtulmalı ve bu adamlar okadar bencilki
yerlerine bir tane adam yetiştirmediler.Neden ?
Herkes bunlara muhtaç olsun diye

Piontek Derwal olmasa bugün Terim Denizli olacakmıydı çok merak ediyorum
Derwal ve Piontek de bunlar gibi bencil olsaydı şimdi kendileride yoktu.

O yüzden arkadaşlara katılıyorum yallah demiyorum ama gidip torunlarını sevme vakti çoktan geldi geçiyor bile

Bize iyi futbol oynatıp şampiyonluklar kazandıracak o ismi merak ediyorum ben ? muhtemelen bilinirliği yüksek çapı olan bir hoca istersiniz ben diyorum ki zaten elimizde böyle bir yaşayan efsane varken niye arayış içindeyiz sorun gerçekten hocadamı?Türk futbolunda oyuncu kalitesi düştü maalesef ama ona rağmen hoca bu farkı kapatacaktır 2011-13 arası sneijder drogba daha gelmeden yabancı sınırı olmasına rağmen o isimlerle o baskılı ezen oyunu oynatan hoca burda gerekeni yapacaktır biraz sabır biraz zaman...Hem kupalar kazandırıp hem iyi oyun izletecek elde tek isim var oda Fatih Terim arkadaşlar.

Baska kulupler nasil yapiyor sende oyle yapacaksin. Mourinho gitti Chelsea kotu mu oldu? Takimin basinda Tuchel var. Tuchel sampiyonlar ligini aldi. Fatih Terim gider baskasi gelir. Bu isleri denemeden bilemeyiz. Tek bildigim FAtih Terim ile olmayacak.

Elimizdekinin değerini biliyoruz, elimizdeki de yaklaşık 400 milyon dolar borcu olan bir kulüp.
Bu kulüp 5 senedir aynı adamla sadece harcayıp üretime geçmediyse bunda en büyük sorumlu olan yol alır. Önüne bakarsın.

Geri
Üst Alt