tarihin en kötü dünya kupası

22 sonrası ne izlersek izleyelim yavan gelir, ulan araplar ne alaka diyerek ön yargı yaptığım dünya kupası gelmiş geçmiş en iyi olarak yerini aldı zihnimde şaka gibi. Muazzamdı tadı damağımda kaldı bir daha ne zaman denk gelir bilemem

2010'da arı kovanındaki turnuvayı gördükten sonra bu kadar iddialı konuşamıyorum. Kabus gibiydi be.

Bunlar daha iyi günleriniz, bir sonraki turnuvada 4üncüler de çıkacak, herkes çıkacak, endüstriyel futbola hayır.

şu abdyi artık süresiz banlasınlar organizasyon düzenlemeden falan rezillik yani madem böyle boklar yiyeceksiniz,her boktan güvenlikten falan endişelisiniz ev sahipliğini almasaydınız o zaman

Milli takımı sonraki turlarda izlemeye başlarım hele bir 16’ya kalsın demiştim. İzlemek nasip olmadı

Yaşım forumdaki çoğu arkadaştan büyük 86 Meksika’dan beri bütün dünya kupalarını izledim ama bu dünya kupasında hiç bir maçı 90 dakika izlemedim berbat bir organizasyon gördüğüm en kötü dünya kupası

bence fena degil ya zevk aliyorum.

tek sorun lanet olasi saat farki. cok güzel maclari kacirdim bu yüzden.

bir 30 yil daha amerika'da düzenlenmesin su turnuva lütfen.

fildişi’nin birkaç maçına denk geldim bir de fas’ın hepsini toplasan 2 90dk izleyememişimdir
boktan bir organizasyon

Geri
Üst Alt