Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Ligde

Muslera

Veysel-Semih-Hakan-Tarık

Melo

Selçuk-Dzemaili

Sneijder

Pandev-Burak​

ilk kesigi tarik yiyecek

tekrar hakani oynatiriz 1 2 mac sonra

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Tarık kesik yemez. Çünkü sağ da Veysel yerine oynar.

Hakan'da solda Telles yerine.

---------------------------------Muslera----------------------------------

-Tarık-----Semih----------------------Chedjou--------Hakan------

-------------Melo------------Selçuk---------Dzemaili-----------------

-Olcan--------------------------------------------------Sneijder---------

-----------------------------Burak Yılmaz--------------------------------

Oyun içi hamleleri

Pandev, Bruma, Emre Çolak, Yekta, Telles

Futbolcu dediğin yakışıklı olacak. Şu tipe bak..

images

Pandev süper,Tarık leş,Cemaili'yi Arjantin'e gol attığı maçta izledim sadece bilmiyorum genel olarak nasıl

videolardan gördüğüm kadarıyla üç oyuncuda sol ayağını aktif bir şekilde kullanabiliyor.

Beyler nasıl süper vs. diyorsunuz Pandev ve Dzemaili'ye?

Bunlar Napoli'de ilk 11'e girme ihtimali olmayan ve Napoli'nin elinden çıkartmak istediği oyuncular. Bizdeki Eboue pozisyonundalar hemen hemen.

Napoli kim? Şampiyonlar Ligi'ne bile girmekten aciz bir takım. Biz kimiz? 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılan, geçen sene son 16, bir önceki sene son 8 yapmışız.

İkisi de düşüte futbolcular, herhangi bir gelecek beklentileri yok. Kariyer sonu sözleşmesi yapma dışında bir hedefleri yoktu bugüne kadar, bugün de onu başardılar. Futbol hayatları bitti.

Bunlara nasıl seviniyorsunuz? Nasıl yediriyorsunuz kendinize?

Hayırlı olsun açıkcası beni tatmin etmedi isimler umarım yanılırım,gerçi bu saatten sonra kim gelecekti o ayrı mesele zatende işte..

Ulan Napolinin kadro degeri bizden 120 milyon fazla. Serie A gibi ligde 3. oldular. Higauinler, hamsikler, ne bilim Insigneleri var. Bizden birkac gömlek iyiler, bunu görün artik. Hic mi takip etmiyormusunuz?

Tarık'ı almasak üzüntüden oturur ağlardım.

Burak'a kazma diyordum ama Pandev varken artık Burak'a en ufak laf bile etmem. Adam en azından maça başladığı noktada maçı bitirmiyor, sağa sola öne arkaya falan koşuyor. Pandev'in son halini hiç izlemediniz mi ya, utanmasa forve mevkine tek kişilik bir koltuk koyup maçı oradan izleyecek. Eline tespih versen volta atmaz. Torku Konya'ya falan gitmesi gereken adam bize geldi ne diyim. Trabzon bile Cardozo'yu aldı.

Yaptığımız şu iki transfer tam anlamıyla utanç verici.

Napoli onlara yaptığımız bu jeste karşılık Eboue'yi alsa bari. Biz onların iki işe yaramaz "Ulan nasıl kurtuluruz bu vasıfsız heriflerden, tüh elimizde kaldılar." dedikleri adamları alarak bir anda Hızır gibi yetiştik onlardan hayrına Eboue'yi alsalar.

Geri
Üst Alt