Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

aciklasak artik bi zahmet

Bu saatten sonra yetişmez deyip bombayı bırakayım

BweFVz2CIAAt-UO.jpg

Transferler tamam işte stres yapmaya gerek yok. TFF bildirimi yeterli. Kap bildirimi yarın olsa da olur. Transferlerimiz hayırlı olsun.

Oyuncuların isimlerinden çok, yönetimin söylemlerinin tersine hareket etmesini sindiremiyorum

Başarıya aç genç oyuncu alacağız,araştırmalarımız devam ediyor vs söylemlerinde bulunup hepsinin yatlarında tatilde umursamaz tavır göstermelerini sindiremiyorum

Sırf transfer yapmak için son gün aynı takımdan oynamayan iki oyuncuyu paket halinde almalarını kabul edemiyorum.Resmen taraftarla dalga geçilmiştir.

Nasıl ki sen oynatmadığın adamlarını son gün ona buna itelemeye çalışırsan, elin adamı da gelir son gün elindeki düşünmediği adamları sana iteler.

Yönetimin yaptığı tek kelimeyle basiretsizliktir, taraftarla alay etmektir

Vay be yaptığım yorumun aynısını Hıncal Uluç yapmış. Bari altına alıntıdır falan yazsaymış :)

İşte Hıncal Uluç'un yorumu :

Biz nasıl Galatasaray olarak bir takım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı, işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itelemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime, "Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi" dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar.

Cemali kap geldi mi fiyatını öğreneydik

https://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=382339

Societa Sportiva Calcio Napoli Kulübü profesyonel oyuncularından Blerim Dzemaili ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne ("Napoli Futbol Kulübü") 2.350.000 EUR ödenecektir. Futbolcuya ise, 3 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 2.400.000 EUR, 2.100.000 EUR ve 2.100.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk milletinin her işi son saniyede yapma özelleiği her yerde aynı,

transfer ihtiyacımız vardı,bu net bir şeydi pekii şu adamalrı 2 ay önce alsanda kampa yetiştirsen takıma,sisteme ayak uydurmay başlasalar olur mu olmaz hiç olsun mu,transfer saat 17 de bitecek 16:50 de transferler bitiyor soluk soluğa:)

Haklılık payı var lakin şöyle bişey var. Biz eboueyi kötü olduğu için değil yabancı sınırı dolayusıyla itelemeye çalışıyoruz ve birde yüksek maaşı dolayısıyla. Napolide dzemalinin bölgsiinde görev yapan bir çuval adam var. Onlarda ihtiysç fazlası ve yüksek maaşından kurtulmak için satmak istiyorlar. Mesela inler bile orada artık yedek kalıyor bu adam yedeğin yedeği konumunda. Pandev konusunda haklılık payı var performansı düşüşte ve yaşlanmya başladı. Bence de ciddi katkı vermez ama zaten kiralık yani sorun yok

Hoca takımı iyi analiz etmis. Yani savascı bir forvet ve tempolu, hücuma katılacak bir ortasaha istedi ve bu özellikte son dakikada bundan iyisini bulamazdık heralde.

Sadece Pandev transferi bence ilk yarıda bize exta bir 10 puan kazandıracaktır.

Yau şu leşçi, ünal aysal istifa etsinci arkadaşlar (kusura bakmayın) çenelerini bir süre kapatsalar da başımızı ağrıtmasalar fena olmaz. Şu fenerasyona şu medyaya şu hükumet politikalarına bakıp da hala ünal aysal istifa etsin diyenler ağır kuştur, çok açık çok net.

Vay be yaptığım yorumun aynısını Hıncal Uluç yapmış. Bari altına alıntıdır falan yazsaymış :)

İşte Hıncal Uluç'un yorumu :

Biz nasıl Galatasaray olarak bir takım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı, işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itelemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime, "Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi" dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar.

bildigin hincal bu. musleraya kötü kaleci diyebilen biri. ciddiyemi alacaz. seneye bu heriflerin sözleşmesi bitiyor. dogru dürüst bonservis vermemişiz. nasil itelemiş oluyor:D

Gekas> pandev dediğimizde burda zıplayan futbol ulemaları şimdi neler düşünüyorsunuz?

hocam bu kıyasa katılmadım. katılmadım derken daha iyi ya da değil olayına. yoksa bence de gekas çok iyi topçu. lakin bir şey sormak istiyorum. bu kadar ne oynadığı belli olmayan bir takımda, takımın yüzde 80 - 90 ı yürüyerek oynarken pandev yerine gekas şu anki performansını bizde de gösterebilecek miydi sence?

Geri
Üst Alt