Taylan, Halil ve Kerem'in Maç Sonu Açıklamaları

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Taylan Antalyalı:

"Bugün ekstra bir istek vardı takımda, hafta boyu maça odaklanmıştık. Gole iyi reaksiyon gösterdik. Gerçekten iyi mücadele ettik. Kalan tüm maçları kazanırsak ne olacağını göreceğiz. Galatasaray daha önce bunu yaptı."

Halil Dervişoğlu:

"Bugün ilk kez ilk 11'de maça çıktım, iyi reaksiyon gösterdik. Burada yendiğimiz ve iyi oynadığımız için çok mutluyum."

"Gole çok yaklaşmıştım. Takıma katkı sağladığımı düşünüyorum, bugün 3 puan en önemli şeydi. O da oldu, umarım önümüzdeki maçlarda da aynısı olur."

Kerem Aktürkoğlu:

"Benim için duygu dolu bir maç oldu. Bireysel performans futbolcuyu mutlu ediyor ama bizim kazanmamız gerekiyordu. Ben de 3 gol attım, güzel geçti benim için de."

"Galatasaray daha önce buralardan çok döndü, yine döneceğine inanmış durumdayız."

"Her Türk futbolcu için Avrupa'da ülkesini temsil etmek gurur olur. Hayallerimde Avrupa var ama öncelikli hedefim Galatasaray'da uzun yıllar forma giymek."

"Öncelikli hedefim Galatasaray'da uzun yıllar forma giymek" :')
Böyle aidiyet hisseden oyuncuları o kadar seviyorum ki.Tabii boş evlatciliktan bahsetmiyorum, arma için mücadele eden biz ekran başında ne kadar çıldırıyorsak sahada da aynı tepkiyi gösteren oyuncular.Yolun açık olsun Kerem inşallah şampiyonluk tadıp elit bir Avrupa takımına gidersin biz senden razıyız

erzurum'un orta sahası, 2. lig topçusu, beyaz lig golcüsü olarak başlığı güncelleyelim ki kimin cebinin dolduğu belli olsun.

Geri
Üst Alt