TBL 14/15 Sezonu H:13 | Darüşşafaka 77-79 Galatasaray | M.S | 27 Aralık

Arroyo mucize fln yaratmadi ki valla ben Ergin Ataman'in cizdigi son hücuma bittim, Arroyo'ya ver topu ne yaparsa artik gibi bir hücum olabilir mi ya? Balla girdi iste o basket.

Eurolig'de oynayan bir takim kendi liginde daha ilk devrede 42 sayi yemez valla, her hücum basket oldu diyebiliriz.

Rezalet.

Savunması iyi + hücumda içeriye girebilen bir Combo Guard.

+

Mariç'i de postalayıp yerine atletik ve P&R oyununu bilen bir pivot.

20-34 öndesin normalde 28-34'ü bile beklememen lazım mola için. Belli rakip geri dönüyor, bu inat niye anlamıyorum. Bu kadar iyi oynadığımız bir devreyi Arroyo'nun mucizesiyle 3 sayı farkla bitirebildik. İlk yarı kadar doğru oynamazak 2.devre cok daha zor bir maç bizi bekleyecek üstelik dar rotasyonla oynuyoruz.

combo guard alınmadıkça takımdan bişey beklemeyin,geçen sene fener serisinden ders almazsan böyle oyarlar takımını.

P.Young şuan Ersin'le eşleşmesine rağmen 1 tane top indirmedik pota altına ki o kadar pick & roll pozisyonu oldu.Varsa yoksa dış şut.erceg de rezalet şut atıyo hala deniyo.Ersin Dağlı niye gitti bu takımdan ilginç.herif çatır çutur orta mesafe sokuyo benchden gelip.hem de yerli statüsünde adam.

Maric'i aldik ama bu adam Olcan'dan daha beter adim atamiyor.

Ersin temiz oynuyor, Arroyo-Erceg savunma özürlü, bi de adim atamayan Maric'i sayarsak bu 3 adamla rekor basket yeriz elbette.

eh hocam yani erzeg aşkınla bıktırdın yani,çıkar şunu da takım savunma yapsın be

Jawai'ye 1.5 sene sabreden herifler Ersin'i gönderdiler.Herif her zaman istikrarlı şekilde orta mesafeden çatır çutur şut sokuyo.Ne kadar kötü bi yönetimimiz var inanamıyorum.

Bu takimdan hicbirsey olmaz bu maci alsak bile. Ulan orada öyle top kaybedilir mi? Bu adamlara bosu bosuna birsey yapmamalari icin para veriyoruz. Aglayip durmasinlar para ödenmiyor diye.

Geri
Üst Alt