Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.903
- 28.132
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun alması gerekiyor. Ben olsam Tavaresi zorlardım.Micic NBA yaparsa en uygun aday Pangos olurdu oyun tarzları bakımından ama sözleşme uzattı. Hoca Bayern’den Baldvin’i gözüne kestirdi sanırım. Micic’in geldiği noktayı düşünürsek Baldvin de o seviyeye gelebilir.
Larkin giderse Bobua’yı Larkin gibi kullanıp Walkup alınabilir.
Ben pek sevmiyorum ama hocanın, kendisi ile uyum sağlarsa hücum tarafında acayip performanslar izletebilecek Alexiy Shved hamlesi yapması şaşırtmaz beni. Sever hoca böyle adamları. Khimki batık durumda ekonomik olarak ama CSKA tercihinde bulunabilir Shved tabi. Yine de Tuncay Özilhan şampiyonluk hediyesi olarak şartlarını zorlayabilir.
3 no’da Anderson yerine Papapetrou gelecek sanırım. Simon da kalır.
4 no Singleton-Moerman gayet yeterli.
Uzunlar da aynen kalsın.
Uzun alması gerekiyor. Ben olsam Tavaresi zorlardım.

Moermani sezon sonunda izleyebildim sadece kötüydü performansi sezon genelinde ne oynadi bilmiyorumMicic NBA yaparsa en uygun aday Pangos olurdu oyun tarzları bakımından ama sözleşme uzattı. Hoca Bayern’den Baldvin’i gözüne kestirdi sanırım. Micic’in geldiği noktayı düşünürsek Baldvin de o seviyeye gelebilir.
Ben pek sevmiyorum ama hocanın, kendisi ile uyum sağlarsa hücum tarafında acayip performanslar izletebilecek Alexiy Shved hamlesi yapması şaşırtmaz beni. Sever hoca böyle adamları. Khimki batık durumda ekonomik olarak ama CSKA tercihinde bulunabilir Shved tabi. Yine de Tuncay Özilhan şampiyonluk hediyesi olarak şartlarını zorlayabilir.
Uzunlar da aynen kalsın.
Senelik 2,5 verirse bence gelir. Ben aslında Efes'ten bir Yabusele hamlesi bekliyorum.Tavares’i bırakmazlar üstad. Öyle bir şey olursa bir dahaki sene oynanmasın zaten. Euroleague yönetimi bile izin vermez bu transfere![]()
Micic NBA yaparsa en uygun aday Pangos olurdu oyun tarzları bakımından ama sözleşme uzattı. Hoca Bayern’den Baldvin’i gözüne kestirdi sanırım. Micic’in geldiği noktayı düşünürsek Baldvin de o seviyeye gelebilir.
Uzunlar da aynen kalsın.
www.eurohoops.net
Shved'i sevmemen beni üzerMicic NBA yaparsa en uygun aday Pangos olurdu oyun tarzları bakımından ama sözleşme uzattı. Hoca Bayern’den Baldvin’i gözüne kestirdi sanırım. Micic’in geldiği noktayı düşünürsek Baldvin de o seviyeye gelebilir.
Uzunlar da aynen kalsın.
Moermani sezon sonunda izleyebildim sadece kötüydü performansi sezon genelinde ne oynadi bilmiyorum
Senelik 2,5 verirse bence gelir. Ben aslında Efes'ten bir Yabusele hamlesi bekliyorum.
![]()
Kevin Pangos will wait for the NBA free agency
One of the most coveted EuroLeague free agents, will weight upon his possible NBA options before taking any decisionwww.eurohoops.net
NBA'den teklif bekliyormus Pangos. Ondan önce imzalamaz
Efes ve Maccabi Walkupu sözlesme altina almaya favoriymis.
Khimki kötü bence Micic yerine alınacak en iyi adam Shved tabi CSKA devreye girmezse hemen alınmalıdır.2.5 zor ağabey ya bence ama gelir umarım.
Valla Walkup’la ilgili hiçbir haber okumadım, 1-2 ay önce de Efes Micic ve Larkin giderse Pangos/Walkup hamlesi yapmalı demiştim. Mantıken alınabilecek 2-3 adamdan birisi. Doğru iş olur.
Shved'i sevmemen beni üzer
Zamanında bize karşı gençken oynarken hastası olmuştum.
Khimki kötü bence Micic yerine alınacak en iyi adam Shved tabi CSKA devreye girmezse hemen alınmalıdır.
Walkup o seviyeye çıkabilir mi bilmiyorum. Bir de Wana ne durumda acaba mesela Larkin-Micic yerine Wanamaker-Shved ikilisi kurulsa Efes yine Euroleague'i süpürür.