TBL Şampiyonu Anadolu Efes

Moerman önceden daha iyidi bu sene salmış.

Efes 3 sene önce bu adamları toplarken bu kadar iyi değillerdi

Yarın ortalama bir herifi alıp yine yükseltebilirler ama takım biraz değişse iyi olur.

Koca sezon 5 maç kaybettiler neredeyse, geçen sene de iki kupayı alacaklardı engellendiler. Doymuşluk olacaktır biraz.

Larkin niye ayrılsın? yeni 3 yıllık imzaladı galiba. Bir de Türk yani onun denklemden çıkması ligde işi zorlaştırır.

S.Shields falan olmayacaksa illa Moerman’ı yollayıp adam alacaksam gider Amath M’baye’yi alırım.

Wana’yla ilgili hiç bir bilgim yok, oynuyor mu oynamıyor mu, son durumu nedir bilmiyorum ama Walkup yeni Micic olabilir belki. Şutunu biraz daha geliştirmesi lazım ama. Shved’i saydığım sebeplerden dolayı sevmem ama Larkin’den verim alan İmparator ondan da alır diye düşünüyorum.
Aslında Itoudis'in James gerginliği varken CSKA'dan Mike James çekilebilir. Yetiştirmeye gerekte yok. Al oynat sonra ver Shved gitsin CSKA'ya ama bence Efes'in hemen Dunston'dan kurtulup yerine sağlam bir uzun alması gerekiyor. En kötü yeri uzun rotasyonu 4 de zaten Singleton-Moerman yeterli ve verimde veriyor.

Fener dransfer showu yapiyor. Devin Bookeri alacaklarmis. Onu nasil savunacaklar??

NBA deki Booker olmadigini yazmayi unuttum

Aslında Itoudis'in James gerginliği varken CSKA'dan Mike James çekilebilir. Yetiştirmeye gerekte yok. Al oynat sonra ver Shved gitsin CSKA'ya ama bence Efes'in hemen Dunston'dan kurtulup yerine sağlam bir uzun alması gerekiyor. En kötü yeri uzun rotasyonu 4 de zaten Singleton-Moerman yeterli ve verimde veriyor.

James Nba’de kontrat alır bu sene. Gittikten sonra kısıtlı sürede iyi iş yaptı.

Valla Dunston sakatlıktan sonra çok geriye gitti. Ama güzel bir tatil sonra iyi bir sezon öncesi kampı ile toparlar diye düşünüyorum. Efes’in uzunları birbirini iyi tamamlıyor. Formda bir Dunston pota altını karartır. İçeriden oynar. Sertaç, Pleiss dışarıdan atıyor. Sertaç içeriden oynamayı da öğrendi. Zaten en çok ikili oynayan takım Efes, bunu en iyi yapan takım da aynı zamanda. İkili oynayıp pozisyonu hazırladıktan sonra her uzun bitirir. Yeterki Micic gibi adam bulunsun. Showu bırakan Shved yapabilir bu işi mesela.

Geri
Üst Alt