- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
ne dedin dayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dedin dayı
Desteklerimi belirttim keramettin editlemisne dedin dayı
keramettin tanrıverdi görevimi geri vermezseDesteklerimi belirttim keramettin editlemis
Suphesizkeramettin tanrıverdi görevimi geri vermezse
aran limoni olur mu?
Mazbatanı ne zmn verelimgörevimi geri istiyorum
işçiyiz haklıyız
reco beni çok kandırdın aramız eskisi gibi değil...Mazbatanı ne zmn verelim
Beyefendi sağ üstten çıkış yapınız.Soru sorduk cevap veren yok
Ne biçim forum burası
Arkadaş tavsiyesi ile üye oldum
Uyeligimin silinmesini rica ediyorum
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat ölüp gittiğinde anların da bir önemi olmayacak iyi kötü herkes gelip geçecek çok takılmayın şartlara
Ot muIso'cum. Tabi ki topragin altinda haberimiz olmayacak ama ot gibi yasayalim diye yaratilmadik. Onun icin ayriyetten bilumum ot cesitleri var. Kaldi ki, senin nasil hatirlandigin da onemli. En azindan sevdiklerinin... onlari mutlu edebilmek te onemli. Sen bir cocuk yap bak hayatin anlami nasil degisiyor.
Daha üst bir rütbe yok üstat, şereflerin en büyüğüyle taçlanmış vaziyette zaten.Degerli GSC yöneticileri,
@Kadir Ari arkadasimiz altyapidaki ve kiralik giden genc oyuncularimizi olumlu bir sekilde takip etmekte ve onlara her zaman olumlu bir sekilde yaklasmaktadir. Kendisine yakisir bir rütbenin verilmesini öneriyorum.
Saygilarimla,
Arif Doğan Karakaya
@Emrah Yıldırım pazar günü olası bir galibiyete GSC hazır mı? Çöker miyiz?
ÇABAMIZIN ADI GSCKanka nazar değmesin forum taş gibi.
Günaydın. Dün gece küfür ettiğimiz o başlığı sildiniz değil mi? @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
Kaybettik

Çok küfür etmişiz dün akşam, cezası neyse verin yaw, içine etmişiz her başlığın