Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Şu smiley işini çeşitlendirirseniz güzel olur. Birisi yorum atarken acı ama gerçek bir yorum atıyor veya üzücü bir post atıyor bunun için üzgün smiley vermek istiyorum. Buna en yakın şaşırma smileyi var galiba ama o da uymuyor her şeye. Üzgün smileyi getirirseniz iyi olur. @Uğur İz @Furkan Korkmaz @Alper Altun siz onlinesiniz diye sizi etiketledim.
Smileylerde mevcut üzgün vs. Bahsettiğin şey like tarzı reaksiyon vermek, öncesinde vardı ama suistimal edildi kapattım.

Smileylerde mevcut üzgün vs. Bahsettiğin şey like tarzı reaksiyon vermek, öncesinde vardı ama suistimal edildi kapattım.
Smiley değil de like veriyoruz ya orada çıkmıyor. Redface bence de getirilmemeli alakalı alakasız her şeye kullanılıyordu ama üzgün smileyi getirilirse iyi olur. Mesela üzücü bir haber oluyor ona üzgün smiley kullanabilmeliyiz. Her yoruma kullananlara da kısıtlama getirilebilir veya uyarı alabilir. Böylece suistimal edilmez.

Smiley değil de like veriyoruz ya orada çıkmıyor. Redface bence de getirilmemeli alakalı alakasız her şeye kullanılıyordu ama üzgün smileyi getirilirse iyi olur. Mesela üzücü bir haber oluyor ona üzgün smiley kullanabilmeliyiz. Her yoruma kullananlara da kısıtlama getirilebilir veya uyarı alabilir. Böylece suistimal edilmez.
Anladım zaten demek istediğini ikinci kısımda yazdım. Bölüm bölüm ayırma şansımız yok ya hep ya hiç olacak. O yüzden şimdilik hiç.

IMG_20200219_155626.webp

@İsmail Enver sizede böyle reklamlar çıkıyor mu ismail bey?

Müdahale edelim

Ekli dosyayı görüntüle 72109
@İsmail Enver sizede böyle reklamlar çıkıyor mu ismail bey?

Müdahale edelim
Bana da böyle bir reklam çıktı ama GSC'de değil. Bedava İncil veriyoruz dediler. Cidden veriyorlar mı diye merak ettim verdiler yanında da birkaç dini kitap. Ama 1 sayfasını bile okumadım tabii ki. Süs diye duruyor kitaplığımda.

Alıp okumak isteyen şöyle başvurabilir; Ücretsiz İncil - Ücretsiz Kitap Gönderimi | KutsalKitap.org

Geri
Üst Alt