Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
@Levent Akgün ağabeyden haber vermenizi öneririm merak ettik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat ölüp gittiğinde anların da bir önemi olmayacak iyi kötü herkes gelip geçecek çok takılmayın şartlaraHerkese teşekkür ederim
Bu arada bir tavsiye
Yılları değerli yapan içinde ki anlar.o anları kaçırırsanız yılların en sonunda da ömrünüzün anlamı kalmayacak.
Anı yaşayın
An gelecek şükretmen gerekecek an gelecek sabretmen an gelecek susman an gelecek bağırmanÜstat ölüp gittiğinde anların da bir önemi olmayacak iyi kötü herkes gelip geçecek çok takılmayın şartlara
Yedi kebairden uzak durduk kalubeladaki sözümüzü tuttuk hepsi o diyeceğimAn gelecek şükretmen gerekecek an gelecek sabretmen an gelecek susman an gelecek bağırman
Ölünce de işte bu anlarda yaptıklarından sorgulanacaksın
Şükretmen gerektiğinde ne yaptın İso diyecekler
böyle iyi bence eskidikçe değeri artıyor mevcut avatarlarınHahahaha puşt:d güzel bi avatar yap bakıyım beğenirsem kullanırım
JPEG hali varsa atsana Mehmet özelden sana zahmetböyle iyi bence eskidikçe değeri artıyor mevcut avatarların
ama elimde şöyle bişey var
Ekli dosyayı görüntüle 71649
Bu sayacı sadece ana sayfaya değil de yeni mesajlar sekmesine de yapsanız güzel olurdu benim gibi yeni mesajlardan konulara bakan kişiler için.
Ama sonuçta başlık taşındı ve kapatıldı şimdi keramettin üstat açmış galiba sağolsun başlığın adı değişerek. Ben eski başlıklarıma ulaşamıyorum mesela böyle bir arada olunca katalog gibi oluyor.Addedilemez.
Dikkat et kendine üstat sen bize sağ salim lazımsın uzatma konuşmaları ha uzarsa da hakaret etmemeye bak çünkü hakaret yoksa bile ceza alabiliyorsan ama hakaret olduğunda direkt uçuyorsunönce 2 günlük ceza aldım (büyük ceza bekliyordum )
sonra ihraç aldım (şok oldum )
şimdi foruma girip yazabiliorum (güzel bir duygu )
ilgili admine teşekkür ederim