Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Wow da ikircikli anlam taşımıyor mu üstat bence onu da kaldırın derimGetirmek problem değil bokunu çıkartıyorsunuz. O yüzden no
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wow da ikircikli anlam taşımıyor mu üstat bence onu da kaldırın derimGetirmek problem değil bokunu çıkartıyorsunuz. O yüzden no
Mutlu yıllar abiBu arada bugün benim doğum günüm.
Öğleden sonra annem ve babam büroya gelip sarılınca hatırladım ağzına tüküreyim
Ne boktan şeydir lan bu hayat telaşı
O şaşırma ifade ediyor bir şey yok.Wow da ikircikli anlam taşımıyor mu üstat bence onu da kaldırın derim
Gün itibari ile 43 bitti 44 ten yol aldık.Üstat yaş 40 filan değil mi idi allah anaya babaya uzun sağlıklı ömürler versin
Kahkaha gibi aslında istihza da olabiliyor zahiri de bilemedim sen daha iyi bilirsin gerçiO şaşırma ifade ediyor bir şey yok.
BANA YAKLAŞIYORSUN RENKTAŞ BAKALIM YAKALAYABİLECEK MİSİNGün itibari ile 43 bitti 44 ten yol aldık.
Amin
Hiç eksik olmasınlar inşallah başımızdan
Yaşları kaç ellerinden öptüklerimin???Gün itibari ile 43 bitti 44 ten yol aldık.
Amin
Hiç eksik olmasınlar inşallah başımızdan
Yaş kaçtı senin ağabey tamBANA YAKLAŞIYORSUN RENKTAŞ BAKALIM YAKALAYABİLECEK MİSİN
59 ismailYaş kaçtı senin ağabey tam
Bu arada bugün benim doğum günüm.

doğum günün kutlu olsun sertan amca bi adım daha yaklaştın demek heBu arada bugün benim doğum günüm.
Yaşına bakmayın çok deli Galatasaray taraftarıdır, yeri gelir bir Cimbom Old Boys'tur59 ismail
Yaşına bakmayın çok deli Galatasaray taraftarıdır, yeri gelir bir Cimbom Old Boys'tur
Bir kez daha saygıyla topuklarına kadar eğildim abi bu sene 60 olacaksın o zaman hangi aysa söyle hürmetlerimi ileteyim59 ismail
Likör fabrikasını hatırlamayan öz hakiki Galatasaraylı değildirbiz samiyende yetiştik şimdiki gibi degil
şimdiki stada degil starbaksa benziyor
estBir kez daha saygıyla topuklarına kadar eğildim abi bu sene 60 olacaksın o zaman hangi aysa söyle hürmetlerimi ileteyim
Hazır ol şimdiden üstatest
6 Eyl rengim hurmetler
Babacığım 70, anacığım 66Yaşları kaç ellerinden öptüklerimin???
Evet, emekli olunca çeşme ye yerleşeceğim, sana daha yakın olmak içindoğum günün kutlu olsun sertan amca bi adım daha yaklaştın demek he