Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Alıntı yapılan mesaja direkt olarak gidiliyor olması gerekiyor şu an, herhangi bir problem yok gözüküyor.

Like verilen mesaja ise direkt olarak gidilmemesi problemi devam ediyor. Alıntıda sıkıntı yaşayan var mı?

Alıntı yapılan mesaja direkt olarak gidiliyor olması gerekiyor şu an, herhangi bir problem yok gözüküyor.

Like verilen mesaja ise direkt olarak gidilmemesi problemi devam ediyor. Alıntıda sıkıntı yaşayan var mı?
Yer yer oluyor ki zaten alıntıda da yer yer sorun var dendiğinde gidiliyordu üstat ama likelara hiç gidilemiyordu hala da gidilemiyor

Mentionlarsa sorunsuz

Desktopta reklamlar hakkaten tüm ekranı kaplıyor sadece incili gördün mü hırşstiyan olsana çıkıyor :(
bu ayrı konu zaten de mesela bir mesaj yazıyorsun bir kanıt linki sunacaksın .
link fotoğraflı biçimde görünüyor ve yer kaplıyor. içerikteki bir fotoğraf gorunuyor.
bence sadece link görünse yeterli.

bu arada konudan atıldım ismail . uyarın için sağol . umarım mesajlarım editlenmez de herkes o üyenin nasıl biri oldugunu görür.

bu ayrı konu zaten de mesela bir mesaj yazıyorsun bir kanıt linki sunacaksın .
link fotoğraflı biçimde görünüyor ve yer kaplıyor. içerikteki bir fotoğraf gorunuyor.
bence sadece link görünse yeterli.

bu arada konudan atıldım ismail . uyarın için sağol . umarım mesajlarım editlenmez de herkes o üyenin nasıl biri oldugunu görür.
Dedim sana maalesef uçmak bizim işimiz :(

Geri
Üst Alt