Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

like ve alıntıların bildirimini açınca önceden link olarak direk alıntı veya like mesajına yönlendiriliyorduk fakat şimdi link olarak göstermiyor alıntıya cevap vermek için konuya girip alıntı yapılan mesajı bulmam gerekiyor.

Siz Danyal'a bakmayın arkadaşlar tamamen uyduruyor ancak kısa sürede like problemi halledilecek.

Kiralık oyuncular bölümümüz güncel değil hadi mitroglou gibi isimlerin kiralık sözleşmeleri bittiğinde bizden ayrılacaklar da Maicon filan da yazmıyor bilginiz olsun
mitroglu ve emre mor göstermelik bizim oyuncumuz gibi zaten kulüplerine dönecekler haziran 2020 de
maiconun konusu da var

1580810505072.webp

like ve alıntıların bildirimini açınca önceden link olarak direk alıntı veya like mesajına yönlendiriliyorduk fakat şimdi link olarak göstermiyor alıntıya cevap vermek için konuya girip alıntı yapılan mesajı bulmam gerekiyor.

Evet ben de yasiyorum bu sorunu. Like neyse de alintiyi bulmak bayagi ugrastiriyor konuda bayagi mesaj atildi mi.

Engellenen kişinin attığı likeları görmezsek güzel olurdu sorunlu bir vatandaş var ismini hiç görmek istemiyorum.

corona virüs konusunda bir mesaj attım gavurun biri ( Demir P. Baş) geldi hiç üstüne lazım değilken sataştı hem de Allah'a hakaret ederek . ben hakaret etmeden cevap verdim .sonra mod arkadaş beni konudan attı o hala yazıyor.
danışıklı dövüş ahbap çavuş ilişkileri.
adını ne koyarsan koy.
çözüm olacak mı hiç sanmıyorum buraya yazım amacım sadece sindi oturdu denmesin .
not: Allah'a hakaret eden gavur olur altını eşelemeyin

corona virüs konusunda bir mesaj attım gavurun biri ( Demir P. Baş) geldi hiç üstüne lazım değilken sataştı hem de Allah'a hakaret ederek . ben hakaret etmeden cevap verdim .sonra mod arkadaş beni konudan attı o hala yazıyor.
adını ne koyarsan koy.
çözüm olacak mı hiç sanmıyorum buraya yazım amacım sadece sindi oturdu denmesin .
Ben okudum konuşmaları Pamir hakaret etmedi.

Daha önce de başkası etti ceza almadı peygambere

Bunlar yanlış şeyler kapasiten yetmiyor, cahilsin diye kutsallara hakaret edilemez

Neyse üstat salla gitsin klavyeden yazmak kolay :)
Benim gördüğüm kısımda bir hakaret yoktu o yüzden sordum ama çok da önemi yok. Devam üstat.

adını ne koyarsan koy.
Ne dedim allah'a?

Geri
Üst Alt