- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Admirim o işe el atarsan @Serkan G. Veren de foruma Göztepe yazdığında Aliağa Petkimspor'a çevirsin otomatik.
@Berkan Yavuz vs @Serkan G. Veren duello bekleniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim o işe el atarsan @Serkan G. Veren de foruma Göztepe yazdığında Aliağa Petkimspor'a çevirsin otomatik.
@Yunus Coşkun @Suat Kayabaş hoş geldiniz renktaşlar öncelikle
Sonrasında yapmanız gereken Galatasaraylı olduğunuzu ve trol olmadığınızı ispat etmek
Sosyal medyanız varsa gscnin hesaplarını takip edin yahut Galatasaray ürünlü bir fotonuzu buraya atın kafi
Bilgilendirme icin tesekkurler. Haberimiz var, en kisa surede sorunu duzeltmeye calisacagiz.
Bide sürekli database hatası sizde de veriyor mu ya? Tarayıcı temizliğini yaptım yine aynı.Bilgilendirme icin tesekkurler. Haberimiz var, en kisa surede sorunu duzeltmeye calisacagiz.
Evet o sorun hepimizde mevcut. Sunucu ile alakalı maalesef.Bide sürekli database hatası sizde de veriyor mu ya? Tarayıcı temizliğini yaptım yine aynı.
sarı üye olmak her yiğidin işi değildir. Zamanın gelecektir.sarı üye olmak istiyorum artık mesajlarım düşmüyor onaysız
Evet öyle bir problem var arkadaşlar. Yazılım güncellenmesinden kaynaklı muhtemelen ilgileniyoruz.
Yeter yav azıcık tevekkül etmeyi öğren şikayet üstüne şikayet yapılmış belli ki adamlar yoğun, likeların içeriğine bir süre tıklayamayıver ölür müsün?!?İki gündür de biri like verdiğinde gelen bildirime tıklayamıyoruz. Öyle bir sorun da var.
Zaten aynı şeyden bahsediyoruz????İki gündür de biri like verdiğinde gelen bildirime tıklayamıyoruz. Öyle bir sorun da var.
İki gündür de biri like verdiğinde gelen bildirime tıklayamıyoruz. Öyle bir sorun da var.
Yeter yav azıcık tevekkül etmeyi öğren şikayet üstüne şikayet yapılmış belli ki adamlar yoğun, likeların içeriğine bir süre tıklayamayıver ölür müsün?!?