Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Yunus Coşkun @Suat Kayabaş hoş geldiniz renktaşlar öncelikle

Sonrasında yapmanız gereken Galatasaraylı olduğunuzu ve trol olmadığınızı ispat etmek

Sosyal medyanız varsa gscnin hesaplarını takip edin yahut Galatasaray ürünlü bir fotonuzu buraya atın kafi

hocam yeterlidir umarım bu kadar :) 2-3 tişört ve formalar da kaldırılmış isterseniz çıkarırım yazlıklardan

Screenshot_20200128-142848_Chrome.webp

forum bozuldu admin başlıklara tıklanmıyo bildiirmdeki

Selamlar,

Ben foruma hep telefondan giriyorum. Kisa zamandır bildirimler butonu altında beğeni geldigi vakit üzerine basıp beğeninin verildigi mesaja gidilmiyor. Sadece alıntı veya senden bahsedildigi zaman direkt konuya gidilebildigini farkettim. Acaba bu konuda muzdarip sadece benmiyim?

Arkadaş 10 sayfa onceki mesajimi begeniyor ve ben bunu goremiyorum. Cunku denk gelmiyorum artik o mesaji

Edit: ustte birkaç arkadas ayni sorundan bahsetmis

Evet öyle bir problem var arkadaşlar. Yazılım güncellenmesinden kaynaklı muhtemelen ilgileniyoruz.

İki gündür de biri like verdiğinde gelen bildirime tıklayamıyoruz. Öyle bir sorun da var.
Yeter yav azıcık tevekkül etmeyi öğren şikayet üstüne şikayet yapılmış belli ki adamlar yoğun, likeların içeriğine bir süre tıklayamayıver ölür müsün?!?

2 saattir mesajım onaylanmadı benden daha sonra üye olanlar var üyeliği aktifleştirilen benim neden aktif olmuyor üyeliğim

Geri
Üst Alt