- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
forumun kanayan yarası haline geldi bu sorun füns halledecekti o da tırt çıktı.bu problem hala var![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumun kanayan yarası haline geldi bu sorun füns halledecekti o da tırt çıktı.bu problem hala var![]()
hala alıntı yapılan mesaja direk gidilemiyor
ayrıca redface'i geri istiyorum
redface de destek atalım ustadkızma"like" ı gelmeli
![]()
redface de destek atalım ustad
slmlar
Yer yer oluyor ki zaten alıntıda da yer yer sorun var dendiğinde gidiliyordu üstat ama likelara hiç gidilemiyordu hala da gidilemiyorAlıntı yapılan mesaja direkt olarak gidiliyor olması gerekiyor şu an, herhangi bir problem yok gözüküyor.
Like verilen mesaja ise direkt olarak gidilmemesi problemi devam ediyor. Alıntıda sıkıntı yaşayan var mı?
alıntıda problem yok zaten. yanlış anladınız. alıntıda direk mesaja gidebiliyorsunuz ama like'da aynı durum sözkonusu değil.Alıntıda ben de problem yok?
Desktopta reklamlar hakkaten tüm ekranı kaplıyor sadece incili gördün mü hırşstiyan olsana çıkıyorAlıntıda ben de problem yok?
Reklamlar google aramalarına göre odaklanırDesktopta reklamlar hakkaten tüm ekranı kaplıyor sadece incili gördün mü hırşstiyan olsana çıkıyor![]()
Ama tüm ekran çıkmıyordu daha önce bir de hıristiyanlığı filan aramadım benReklamlar google aramalarına göre odaklanır
bu ayrı konu zaten de mesela bir mesaj yazıyorsun bir kanıt linki sunacaksın .Desktopta reklamlar hakkaten tüm ekranı kaplıyor sadece incili gördün mü hırşstiyan olsana çıkıyor![]()
Dedim sana maalesef uçmak bizim işimizbu ayrı konu zaten de mesela bir mesaj yazıyorsun bir kanıt linki sunacaksın .
link fotoğraflı biçimde görünüyor ve yer kaplıyor. içerikteki bir fotoğraf gorunuyor.
bence sadece link görünse yeterli.
bu arada konudan atıldım ismail . uyarın için sağol . umarım mesajlarım editlenmez de herkes o üyenin nasıl biri oldugunu görür.