Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Admirim sabahtan beri böyle. Sana cevap atmak için de 5 kere yeniledim mesela ama düzelmiyor, anca tarayıcıdan yazabiliyorum. Ön belleği temizleme işlemi falan da yaptım.
Uygulamadaki tüm ön bellek verilerini ve hafızadaki verileri sil, yeniden giriş yap düzelir.

profil mesajlarımı düzenleyemiyorum. dil bilgisim zayıf olduğundan yaptığım hatayı düzeltmek için mesajımı silip tekrar yazmam gerekiyor.

kendi profil mesajımı düzenleyebilirsem, hiç bir mesajımı silmek zorunda kalmadan edit atabileceğim.

profil mesajlarımla ne kadar çok ilgilenirsem, forumdaki geçirdiğim süreyi daha etkin kullanabilirim.

eskiden forumun en altında hangi gün en çok ziyarteçi vardı yazardı. hala var mı o özellik?

Forumda çoğu kişi gerçek adını kullanmıyor o zaman Nick tarzı bir sisteme geçsek daha mantıklı durur bence.

Yunus Emre diyince ban vermiyorsunuz, ben lalesi diyince ban veriyorsunuz.

Adaletli olan biraz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben foruma uygulama kullanarak giriyorum ama açılan anketlerdeki şıkları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

22x Turkish Champions

Ben foruma uygulama kullanarak giriyorum ama açılan anketlerdeki şıkları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

22x Turkish Champions
Forumun mobil temasında görebilirsiniz, uygulama alt yapısı farklı olduğundan göremezsiniz.

Fanatik haberleri hakikaten yasak mı ?

Sanki geçmişte yeşil liste içerisinde gibi geldi bana...

Yasak.

Duyurularda yazıyor.
Ha gördüm Thx..tekrar UPlayım bakalım görmeyen olursa:

Yasak Kaynaklar

Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

Geri
Üst Alt