- 10 Nisan 2013
- 58.588
- 41.732
- 3.943
Uygulamadan veya tapatalktan yazamıyorum; “Cevap yazmak için yetkiniz yok” uyarısı alıyorum ama tarayıcıdan girdiğimde yazabiliyorum.
Anlık ufak hatalar olabiliyor öyle durumda sayfayı yenileyince düzeliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygulamadan veya tapatalktan yazamıyorum; “Cevap yazmak için yetkiniz yok” uyarısı alıyorum ama tarayıcıdan girdiğimde yazabiliyorum.
Anlık ufak hatalar olabiliyor öyle durumda sayfayı yenileyince düzeliyor
Uygulamadaki tüm ön bellek verilerini ve hafızadaki verileri sil, yeniden giriş yap düzelir.Admirim sabahtan beri böyle.Sana cevap atmak için de 5 kere yeniledim mesela ama düzelmiyor, anca tarayıcıdan yazabiliyorum. Ön belleği temizleme işlemi falan da yaptım.
Admirim sabahtan beri böyle.Sana cevap atmak için de 5 kere yeniledim mesela ama düzelmiyor, anca tarayıcıdan yazabiliyorum. Ön belleği temizleme işlemi falan da yaptım.
Uygulamadaki tüm ön bellek verilerini ve hafızadaki verileri sil, yeniden giriş yap düzelir.
O zaman çıkış yapıp tekrar girsene

ne var ula mottomuz eğitim şart değil mi ha bizde ha fb de
Forumda çoğu kişi gerçek adını kullanmıyor o zaman Nick tarzı bir sisteme geçsek daha mantıklı durur bence.
DüsünelimForumda çoğu kişi gerçek adını kullanmıyor o zaman Nick tarzı bir sisteme geçsek daha mantıklı durur bence.

Forumun mobil temasında görebilirsiniz, uygulama alt yapısı farklı olduğundan göremezsiniz.Ben foruma uygulama kullanarak giriyorum ama açılan anketlerdeki şıkları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
22x Turkish Champions![]()
Yasak.Fanatik haberleri hakikaten yasak mı ?
Sanki geçmişte yeşil liste içerisinde gibi geldi bana...
Ha gördüm Thx..tekrar UPlayım bakalım görmeyen olursa:Yasak.
Duyurularda yazıyor.
Ceza verilirken biraz adalet lutfen