Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Üyelere kendi mesajlarını silme yetkisi verilirse güzel olur. Mouse aptallaştığı için gitmedi diye bir kez daha basıp sürekli aynı mesajı 2 kez yolluyorum. Silemeyince de öyle boş boş duruyor mesaj. Arz ederim.
msjı raporlarsan yonetıcılerımız anında msjı yokeder renktaş
mesaj silme islemı uyeler ıcın sakıncalı olabılır kufredıp sılebılırler

Forum daki gündem konusuna yorum yapamıyorum. Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok yazıyor

Forum daki tartışma platformu konusuna yorum yapamıyorum. Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok yazıyor.

Tartışma Platformu
Bu bölümde yazabilmek için yetki almanız gerekmektedir. Yetki için ADMİNİSTRATOR ile iletişime geçiniz.

yazmak için okumak gerekli gibi görünüyor

millet goygoy yapınca sorun yok ama biz yapinca eurovisiondan atilmisim. tek mesajim oldugu halde bunu yapan arkadasin ismini tahmin edebiliyorum.

benim ateist olmama takan birisi bu. bas harfi ci.

zaten eurovisonda iyi olmadigim icin konudan atilmam problem degil ama bu takinti beni ürküttü.

bana laf sokabilmek için tayland asker alım prosedürleri okuyacak kadar çıldırmış vaziyette.

bu sikayet yada öneri degil bir nevi üye koruma programina alimam icin taleptir.. dini bütüm degilim diye kimsenin beni taciz etmeye hakki yok.

millet goygoy yapınca sorun yok ama biz yapinca eurovisiondan atilmisim. tek mesajim oldugu halde bunu yapan arkadasin ismini tahmin edebiliyorum.

zaten eurovisonda iyi olmadigim icin konudan atilmam problem degil ama bu takinti beni ürküttü.

bana laf sokabilmek için tayland asker alım prosedürleri okuyacak kadar çıldırmış vaziyette.

bu sikayet yada öneri degil bir nevi üye koruma programina alimam icin taleptir.. dini bütüm degilim diye kimsenin beni taciz etmeye hakki yok.
Senin ateist olup olmaman zerre umrumda değil. Ben deist biriyim ama yine söylüyorum bu forumda dini bütün insanlar var. Kim olursa olsun insani ve dini değerlerle bu forumda dalga geçemezsiniz. Sana laf sokmakla da uğraşmıyorum bir şey paylaşıyorsan doğruluğundan emin ol.
Eurovision'u son zamanlarda ben organize ettiğim için o başlıkta trollüğe izin vermiyorum. Başlık açıldığından beri atılmış durumdasın.

@Cihan Ağzıkara ne diyo arkadaş?

Biz üyeler konu açtığımızda neden son dakika, haber başlığı vs. ekleyemiyoruz. Son dakika olan birkaç konu açmıştım. Bugün de açtım ama o başlıkları ekleyemedim.

Geri
Üst Alt