Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tebrik-
@Umut Gül kardeşimin artık Belhanda'cı olduğunu belirtmesi hasebiyle kendisini tebrik eder, bu kutlu savaştan muzaffer çıkacağımızı bilmesini isterim.

Belki yeri degil ama bir nevi oneri sayilir. Ozellikle gurbetci arkadaslarda cok sık oluyor veya yanlis hatirlayan arkadaslar da olabilir.
" de, da" baglaclari asla " te, ta" yazilmaz
Ozel isimlerde sessiz harfler asla yumusamaz. Yani Burak ismi Burağın olmaz, Burak'ın olur.
Yazim ve imla kurallarinda uzman degilim ama bu ikisi oldukca basit ve hatirlamasi kolay. Yeni bilgiler ogrendikce burayi guncellerim :)
Not : Asla dalga gecme amacli yazmadim.

Belki yeri degil ama bir nevi oneri sayilir. Ozellikle gurbetci arkadaslarda cok sık oluyor veya yanlis hatirlayan arkadaslar da olabilir.
Ozel isimlerde sessiz harfler asla yumusamaz. Yani Burak ismi Burağın olmaz, Burak'ın olur.
Yazim ve imla kurallarinda uzman degilim ama bu ikisi oldukca basit ve hatirlamasi kolay. Yeni bilgiler ogrendikce burayi guncellerim :)

Bunu bilmiyordum tesekkur

heis adamları ti'ye almayalım şimdi

ifade kutusunda futbolla alakası olmayan şeyler var

bunların silinmesi gsc yararına olur. hem db yi hafifletir ve forum hızlanır.

örnek: 💅💃🤰👙👠💦🍑

2 saniyede bulduklarım bunlar

son 2 gündür bildirimlerde yazdığım her cevap sonrası bildirimlerde Bundan sonra daha fazla mesajda yazılmış olabilir uyarısı alıyorum genel sorun mu bana has birşey mi 🤔

Beğeni bildirimlerinde bir sıkıntı mı var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt