Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Öneri-
Doğum tarihi eklerken Hicrî takvime göre ekleme seçeneği gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öneri-
Tebrik-
@Umut Gül kardeşimin artık Belhanda'cı olduğunu belirtmesi hasebiyle kendisini tebrik eder, bu kutlu savaştan muzaffer çıkacağımızı bilmesini isterim.
redface nerede
Belki yeri degil ama bir nevi oneri sayilir. Ozellikle gurbetci arkadaslarda cok sık oluyor veya yanlis hatirlayan arkadaslar da olabilir.
" de, da" baglaclari asla " te, ta" yazilmaz
Ozel isimlerde sessiz harfler asla yumusamaz. Yani Burak ismi Burağın olmaz, Burak'ın olur.
Yazim ve imla kurallarinda uzman degilim ama bu ikisi oldukca basit ve hatirlamasi kolay. Yeni bilgiler ogrendikce burayi guncellerim
Not : Asla dalga gecme amacli yazmadim.
inceleme altına alınmıştırUzun suredir engelli oldugum Genel Sohbet basligina olan erisimimin kisitlanmasina dair emrin ivedilikle gozden gecirilmesini talep ediyorum.
Ilginiz icin tesekkurlerinceleme altına alınmıştır
iyi günler dileriz.
gsc ile kalın
buyrun yazınızIlginiz icin tesekkurler
Belki yeri degil ama bir nevi oneri sayilir. Ozellikle gurbetci arkadaslarda cok sık oluyor veya yanlis hatirlayan arkadaslar da olabilir.
" de, da" baglaclari asla " te, ta" yazilmaz
Ozel isimlerde sessiz harfler asla yumusamaz. Yani Burak ismi Burağın olmaz, Burak'ın olur.
Yazim ve imla kurallarinda uzman degilim ama bu ikisi oldukca basit ve hatirlamasi kolay. Yeni bilgiler ogrendikce burayi guncellerim
Not : Asla dalga gecme amacli yazmadim.
Aslaheis adamları ti'ye almayalım şimdi
Ayni sorun bendede var sanırsam tapatalk ile alakalıBeğeni bildirimlerinde bir sıkıntı mı var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beğeni bildirimlerinde bir sıkıntı mı var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi