Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yarıdan fazlası renkdaş parayı kuşlardan kazanıyor yönetim galiba o sebeble göz yumuyorlar.

Kuşların forumda bizden biri gibi davranarak algı yönetimi yapması bir beni mi rahatsız ediyor? Ve de buna karşı bir önlem ya da çalışma var mı? Yoksa önemli olan üye sayısı mı?
Bu iddiaları @Keramettin TANRIVERDİ Admine soralım.

Aldım duyumlara göre kendisi son model Mercedes sürüyor... Üye sayısı önemlidir (?!)

Selami az önce özelden mesaj attı (oradan cevap vermeyeceğim), eh artık her şey istediği gibi isimi değiştirtti, Kenan'ı da soğuttu ve geri gelmiyor ve işine gelmedi mi özel mesaj bakalım başımıza daha neler gelecek.

Ben Keramettin'e güveniyorum yakinda tekmeyi basar bu gidisle.

Dünkü yenilgiye itafen avatarını sari kirmizi sekilde 4 yapan üyenin avatarını düzenleyebilir misiniz? Kendimi hamsilerin forumunda gibi hissettim.

Rica etsem Fatih Terim konusundaki engelimi kaldirirmisiniz

Merhaba sevgili GSC yöneticileri. Eski forum sisteminde yer imleri denilen favori mesajlar oluyordu. İşaretleme yapıyorduk ve daha sonra okuyorduk. Forumda değişim olduktan sonra o özellik kalkmış. Mümkünse geri getirebilir misiniz; teşekkür ederim.

@GSC Root

@GSCMaster
@Danyal Artemis

@Emrah Yıldırım

@Keramettin TANRIVERDİ

@Melih Açıkgöz

@Talha Küllü

Merhaba sevgili GSC yöneticileri. Eski forum sisteminde yer imleri denilen favori mesajlar oluyordu. İşaretleme yapıyorduk ve daha sonra okuyorduk. Forumda değişim olduktan sonra o özellik kalkmış. Mümkünse geri getirebilir misiniz; teşekkür ederim.

@GSC Root

@GSCMaster
@Danyal Artemis

@Emrah Yıldırım

@Keramettin TANRIVERDİ

@Melih Açıkgöz

@Talha Küllü

Tüm yönetime etiket atsaydın bu ne birader

Haddim olmayarak bir öneride bulunayım. ''Mahir Karaarslan'' olsun bence. MKahveci kardeşimize böyle ağır isimler yakışır.

yönetici beyler, mk beyin ismini değiştirin görüldüğü gibi ciddi bir talep var :hat:

Malik Koyuncu'ya ne dersiniz
_1314432_m.jpg

Konuyu saçma sapan muhabbetlerle meşgul etmeyiniz.

Abdül Mecid Koyun ismin de mutabakat sağlayacağımızı düşünmekteyim.

Geri
Üst Alt