- 26 Kasım 2012
- 185.571
- 258.145
- 5.998
forum yuklenmiyor ki msj gorup editleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rapor da mı yüklenmiyor Hayri Beyforum yuklenmiyor ki msj gorup editleyelim
Rapor da mı yüklenmiyor Hayri Beymesaj editlenmiş ama şuanda
![]()
Hayri Bey mesaj editlenmiş ama ceza uygulanmamış diyorumbu msj bile yarim dkda acilior
forumun bu haliyle bile 10 - 15 sahsi nobetten dehlemistim
hicbir aksiyon alinmiyor gibi postlar atip bizi kongre uyelerine karsi kucuk dusurmek yanlis bu yuzden
Hayri Bey mesaj editlenmiş ama ceza uygulanmamış diyorumyani editleme aksiyonu yapılmış ama sevk yapılmamış
![]()
mesajlar içinde geçerli o zaman bu. kısıtlayıcı bişey olur ben istemem şahsen. herkes düşüncesini paylaşabilmeli.Bir üyenin konu acmadan önce acmak istedigi konunun bir admin veya en azindan bir moderatör tarafindan onaylanmasi güzel olur bence.
Böylece ne idügü belirsiz konularin acildiktan sonra kitlenmesine gerek kalmaz. Her önüne gelen sacmasapan konular acip hem siteyi kirletebiliyor hem de icerigi ile insanlari provoke edebiliyor.
mesajlar içinde geçerli o zaman bu. kısıtlayıcı bişey olur ben istemem şahsen. herkes düşüncesini paylaşabilmeli.
ağır küfürlerde işlem uygulanıyor, üyeye küfürlerde katlanarak veriliyor zaten. basit küfür kısaltmaları uyarı ile geçiliyor. gözden kaçmış olabilir bakmak lazım.transfer nöbetinde arkadaşın birisi ana avrat,kıç baş bariz küfür etmişti.Raporladım ben de ama şimdi baktım 1 gün bile ceza yememiş.Yönetimdeki arkadaşlar bu hususta bu kadar göz yummayın yoksa forum küfürhaneye dönecek.Tamam en üst limitten ceza vermeyin de az da olsa birşey verin.Yani gergin olan gitsin biraz hava alsın tekrar geri gelir maç günü.Ben yönetime yardımcı olmak için raporladım o kadar mesaj arasından gözden kaçabilir diye ama bu kadar galiz küfürlerin cezasız kalmasına da şaşırdım
mesajlar içinde geçerli o zaman bu. kısıtlayıcı bişey olur ben istemem şahsen. herkes düşüncesini paylaşabilmeli.
Bir üyenin konu acmadan önce acmak istedigi konunun bir admin veya en azindan bir moderatör tarafindan onaylanmasi güzel olur bence.
Böylece ne idügü belirsiz konularin acildiktan sonra kitlenmesine gerek kalmaz. Her önüne gelen sacmasapan konular acip hem siteyi kirletebiliyor hem de icerigi ile insanlari provoke edebiliyor.
Buna katılıyorum. Dünden beri başlığa girip cevap yazarken silinen 3 başlık oldu. Emek veriyoruz "cevap yaz" tıklayınca hata alıyoruz![]()
Buna katılıyorum. Dünden beri başlığa girip cevap yazarken silinen 3 başlık oldu. Emek veriyoruz "cevap yaz" tıklayınca hata alıyoruz![]()
Mahir bey bir de bu vatandaş gideceğim diye yönetime profilinde ismi dahil her şeyi değiştirtti, açtığı konulardaki isimlerini değiştirtti, sonra gitti mi gitmedi.
Hadi tamam dersin hatalarından ders aldı eskisi gibi değil, aksine eskisinden de fazla provokasyon yapıyor.
Beni hayrete düşüren yönetim kendini bu şekilde nasıl suistimal ettirebiliyor.
Yüzde kaçı kuş
Hangi arkadaş?
Mahir bey bir de bu vatandaş gideceğim diye yönetime profilinde ismi dahil her şeyi değiştirtti, açtığı konulardaki isimlerini değiştirtti, sonra gitti mi gitmedi.
Hadi tamam dersin hatalarından ders aldı eskisi gibi değil, aksine eskisinden de fazla provokasyon yapıyor.
Beni hayrete düşüren yönetim kendini bu şekilde nasıl suistimal ettirebiliyor.
@Selami Görmezler i diyorum. Mahir bey ben az önce rezene içtim de, yoksa side mi rezene içtiniz![]()