Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Böyle skimsonik şeylerde hep senin başına geliyor emmoğlu
yumurtası skimsonik olan tavuğu hayal etmekte bile zorlanıyom emmoğlu...
870.gif
870.gif
870.gif

:asd: :asd: :asd:

Bu sayfanın her 5 - 10 -20 saniyede bir başa almasının nedeni nedir ki bi türlü düzeltilemiyo..
Yoksa bu düzelmeyen skimsoniklik sadece benim browser a mı özel ...
Özellikle mesaj yazmaya çalışırken, @KT kadar olamasa da oldukça gıcıklık yapıyo gereksiz..

Bu sayfanın her 5 - 10 -20 saniyede bir başa almasının nedeni nedir ki bi türlü düzeltilemiyo..
Özellikle mesaj yazmaya çalışırken, @KT kadar olamasa da oldukça gıcıklık yapıyo gereksiz..
Tamercim küfretme sana yakışmıyor.

Özellikle mesaj yazmaya çalışırken, oldukça gıcıklık yapıyo gereksiz..
Bu skimsoniklikle ilgilenecek bi babayiğiyit yok mu daha.
Konu sayfaları dansöz oldu artık, ama yandan değil zıplama şeklinde yukarı aşağı her tık yada birkaç harfde bir sayfanı yukarı biyerlerine ışınlıyo kendini...

Ve her yapışındanda da biraz daha parlatılıyo:asd: haberiniz olsun da demedi demeyin...

1791.webp

Ya bu alanı anasayfa dışında iptal edin yada kontrol altına alın artık arakadaş yaw....

Ios mobil appte bir sıkinti var galiba..
i30dkda bu kadar mobil veri
IMG-20180823-WA0049.webp
uygulamayi kullananlari bir kontrol etsin

Klasik mobil girişte de resimlerin mobil uyumu yok ve mobil veriyi daha çok tüketir, hele sen bir de Doruk'un gif yüklediği sayfalara gir darmadağın olursun. Sırf mobil için değil tüm sistemler için resim ve videolarda lazy load kullanılması en iyi çözümlerden biri olur.

2018-08-25 00-24-44 ekran görüntüsü.webp

Ios mobil appte bir sıkinti var galiba..
i30dkda bu kadar mobil veri
Ekli dosyayı görüntüle 27403uygulamayi kullananlari bir kontrol etsin

Forumda 10 senedir CL hayali kurup gidemiyen takimin taraftari var, lutfen kendisini ait oldugu yere gonderelim.

Forumda 10 senedir CL hayali kurup gidemiyen takimin taraftari var, lutfen kendisini ait oldugu yere gonderelim.
Buradan da görüldüğü üzere forumumuz ayrımcılık yapmadan her takımın taraftarına kapılarını açmış onları kucaklamamız gerekir diye düşünüyorum.Sükunetimizi muhafaza edelim.

c76b3b67-d4c6-4724-9859-791fb4966176.webp

Forum'u kapatmaya ne dersiniz forumun sahipleri?

Transfer nobetinde bulunan arkadaslarin, onerisi budur.

Geri
Üst Alt