- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Böyle skimsonik şeylerde hep senin başına geliyor emmoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Mobil uygulamadan kaynaklı bir hata o.Ya benim yazdığım yazilar karınca yazısı gibi el yazısına dönüyor gönderince... sebebi neydi ki?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yumurtası skimsonik olan tavuğu hayal etmekte bile zorlanıyom emmoğlu...Böyle skimsonik şeylerde hep senin başına geliyor emmoğlu

Tamercim küfretme sana yakışmıyor.Bu sayfanın her 5 - 10 -20 saniyede bir başa almasının nedeni nedir ki bi türlü düzeltilemiyo..
Yoksa bu düzelmeyen skimsoniklik sadece benim browser a mı özel ...
Özellikle mesaj yazmaya çalışırken, @KT kadar olamasa da oldukça gıcıklık yapıyo gereksiz..
hayretTamercim küfretme sana yakışmıyor.
Bu skimsoniklikle ilgilenecek bi babayiğiyit yok mu daha.Bu sayfanın her 5 - 10 -20 saniyede bir başa almasının nedeni nedir ki bi türlü düzeltilemiyo..
Yoksa bu düzelmeyen skimsoniklik sadece benim browser a mı özel ...
Özellikle mesaj yazmaya çalışırken, oldukça gıcıklık yapıyo gereksiz..
haberiniz olsun da demedi demeyin...
Ios mobil appte bir sıkinti var galiba..
i30dkda bu kadar mobil veri
Ekli dosyayı görüntüle 27403uygulamayi kullananlari bir kontrol etsin
Buradan da görüldüğü üzere forumumuz ayrımcılık yapmadan her takımın taraftarına kapılarını açmış onları kucaklamamız gerekir diye düşünüyorum.Sükunetimizi muhafaza edelim.Forumda 10 senedir CL hayali kurup gidemiyen takimin taraftari var, lutfen kendisini ait oldugu yere gonderelim.
Gelenlerin fbli olduğunu sanmıyorum. Gecen sene koyup 4. YaptiklarimizForumda 10 senedir CL hayali kurup gidemiyen takimin taraftari var, lutfen kendisini ait oldugu yere gonderelim.
Gelenlerin fbli olduğunu sanmıyorum. Gecen sene koyup 4. Yaptiklarimiz
anlayamadım biraz açar mısınForum'u kapatmaya ne dersiniz forumun sahipleri?
Transfer nobetinde bulunan arkadaslarin, onerisi budur.