Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Raporlarım geldi mi ? Ahlaksız - beyinsiz - ruh hastası kripto gibi sözler hakaret sayılacak mı ? Sayılacaksa ceza yaptırımı olacak mı bana olduğu gibi ?Senden gelen bir rapor yok?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporlarım geldi mi ? Ahlaksız - beyinsiz - ruh hastası kripto gibi sözler hakaret sayılacak mı ? Sayılacaksa ceza yaptırımı olacak mı bana olduğu gibi ?Senden gelen bir rapor yok?
UG kodlu şahıs mi?Raporlarım geldi mi ? Ahlaksız - beyinsiz - ruh hastası kripto gibi sözler hakaret sayılacak mı ? Sayılacaksa ceza yaptırımı olacak mı bana olduğu gibi ?
Ben sallarim sallamasina da bana ceza verdiler . Bana ceza vermeseler ben delidir ne yapsa yeridir diye raporlamamistim bile . Ben ceza aliyorsam o da ceza alsin hakaret ediyorsa .UG kodlu şahıs mi?
Öyleyse salla gitsin yav. Kimse ciddiye almasin. Kendi kendine takılsin aciz bos herif.
PM atacağım birazdan.@Emrah Yıldırım Bahsettiğim konu hakkında beni bilgilendirmediniz ? Ahlaksız - beyinsiz - ruh hastası söylemleri hakarete giriyor mu ? Giriyorsa raporladığım kişi ceza aldı mı almadı mı ?
bi sıkıntı gözükmüyor üyeliğinizle alakalı.VPN’den bağlanmadan giriş yapamıyorum, İP’im mi engellendi acaba?
bi sıkıntı gözükmüyor üyeliğinizle alakalı.
çerezleri temizleyin. beni hatırlayı işaretleyin bide girişte. aksi bişey gözükmüyor.Siteye gerek Tapatalktan gereksede browser üzeri erişemiyorum vpn’siz. VPN’i kapattığım anda atıyor beni forumdan ve siteden. Ne olabilir acaba sıkıntı?
İp adresinizi özel mesajla gönderir misiniz?Siteye gerek Tapatalktan gereksede browser üzeri erişemiyorum vpn’siz. VPN’i kapattığım anda atıyor beni forumdan ve siteden. Ne olabilir acaba sıkıntı?
İp adresinizi özel mesajla gönderir misiniz?
Cümle yasaktan?Şikayetim var.
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz!Cümle yasaktan?
İp adresiniz banlanmış, yasağı kaldırdım.Tamamdır