Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Su son birkac haftadir sık sık kapaniyor forum, bi baslik altinda onceden haber verseniz 'mesela nedenini ve suresini' haberimiz olur.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saldırı paketleri kaç mbit saldırı olduğu önemli ama bence donanımsal firewall en güzeli aldıkları firmada varsa donanımsal olarak eklenebilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DDOS a benziyor tracert veya pathping yapinca acikcasi serverin ip adressine.
Foruma maddi manevi yardım edebileceğimi birşey var mı?
Hayır, duyarlılığınız için teşekkürler.Foruma maddi manevi yardım edebileceğimi birşey var mı?
Senden gelen bir rapor yok?Adam bana ruh hastası - beyinsiz - beynin az çalışıyor - kripto - ahlaksız - troll - vs diyor . Ceza da yemiyor mesajları da düzenlenmiyor . Ben totoş diyince muhtemelen bin kere raporladığından ceza yiyorum . Ben adama hakaret ettim mi ? Ettim . Cezayı hak ettim mi ? Onu da ettim . Daha önce de aynı sorun oldu . Aldığım cezaya gıkım da çıkmaz. Fakat o herif durmadan size mesaj atıyor rahatsız ediyor diye ona laf edene ceza verip onun hakaretlerini görmezden gelmeniz olacak iş değiş . Adil olun . Ceza ise iki tarafa da verin .
Ceza verirken konuşmayı okumuyor musunuz ? Yani bir önceki mesajda ana avrat sövülse raporlanan mesajda karşılık verilse sadece karşılık verilen mesaj mı ceza alıyor raporlanmayınca ? Eğer öyleyse an itibariyle raporluyorumSenden gelen bir rapor yok?
Abi baya dolmuşsun. Boşalt üzerine o hırbın.Adam bana ruh hastası - beyinsiz - beynin az çalışıyor - kripto - ahlaksız - troll - vs diyor . Ceza da yemiyor mesajları da düzenlenmiyor . Ben totoş diyince muhtemelen bin kere raporladığından ceza yiyorum . Ben adama hakaret ettim mi ? Ettim . Cezayı hak ettim mi ? Onu da ettim . Daha önce de aynı sorun oldu . Aldığım cezaya gıkım da çıkmaz. Fakat o herif durmadan size mesaj atıyor rahatsız ediyor diye ona laf edene ceza verip onun hakaretlerini görmezden gelmeniz olacak iş değiş . Adil olun . Ceza ise iki tarafa da verin .
Sorun o değil . Adam zaten gereksiz bir adam . Ben de arada hakaret ediyorum kendisine . Ve ceza almam konusunda da bir şikayetim yok . Ceza almam tamamen kurallar gereği . Fakat onun ceza almaması adaletsizlik . Kendisi de bol bol hakaret ediyor herkesi tahrik etmeye çalışıyor . Konu açıyor baktı kimse ilgilenmiyor konunu başlarda kalsın diye üst üste mesaj ekliyor ( ki bu olay eskiden yasaktı ve şimdi de öyle olmalı ) ve buna rağmen malesef karşılığını görmüyor görmedikçe de azıtıyor . Benzer hakaretleri ettiği kışkırtmalara girdiği için onun yüzünden kaç kişi kaç kere ceza almış ? Bir de paşa kaç kere ceza almış bakmak lazım . O boyna yöneticileri darlıyor diye ceza almayıp biz ceza alıyoruz böyle de adalet sağlanmaz .Abi baya dolmuşsun. Boşalt üzerine o hırbın.
Antu Hackerteam diyorlar.Forumu kim ne maksatla hacklemeye çalışıyor?Tüm olay sadece kişisel tatmin mi yoksa rakip taraftarlar mı?