Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Su son birkac haftadir sık sık kapaniyor forum, bi baslik altinda onceden haber verseniz 'mesela nedenini ve suresini' haberimiz olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Foruma kuralım şunu bi şey kalmaz
xp-police-antivirus.jpg

Üzülerek belirtmek isterim ki Forumumuz bir kara deliğe girmiştir ve bir takım değişimlere uğrayarak kara delikte 5 ila 10 forum sakinini kaybetmiş bulunmaktayız.
Tespit edilenler :
-Kenan Ünal
-Doruk Ata
-Hayri P. Cund
-Uğur Bulut
-Uğur Güzel
-Mahir K.
vimg_8c9dh_v.jpg

Gün içerisinde fırsat bulamadım açıklama yapmak için şimdi yapayım. Kullandığımız esas sunucumuzu belirli sürede bir yeniliyoruz. Makina eskidiği için değişim gerekiyordu tabii ki, bir de XenForo’nun güncellemelerinin birisinde bir php dosyasında problem yaşanınca bu yüzden sıkıntılar oluştu aşağı yukarı lig bittikten sonra. Sonrasında bu sıkıntıları çözdük büyük ölçüde ama bu hafta Google Cloud sunucularıda denemek istedik çünkü maç günleri özellikle yoğunluk olduğundan denemek için iyi bir fırsattı. Bugün yoğun bir şekilde saldırı alınca Google güvenlik için siteyi kapatmış bilgimiz dışında. Tabii bu sürede kapalı olması ve bugün tekrar eski servere dönmemiz sebebiyle uzun bir kesinti yaşantı. Özür dileriz.

Bu arada bahsettiğim dosya problemlerini bir tek biz yaşamıyoruz ama yoğun bir forumuz üstüne saldırı falan olunca etkiliyor. Bu problemi vB’de olsak yine yaşardık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam bana ruh hastası - beyinsiz - beynin az çalışıyor - kripto - ahlaksız - troll - vs diyor . Ceza da yemiyor mesajları da düzenlenmiyor . Ben totoş diyince muhtemelen bin kere raporladığından ceza yiyorum . Ben adama hakaret ettim mi ? Ettim . Cezayı hak ettim mi ? Onu da ettim . Daha önce de aynı sorun oldu . Aldığım cezaya gıkım da çıkmaz. Fakat o herif durmadan size mesaj atıyor rahatsız ediyor diye ona laf edene ceza verip onun hakaretlerini görmezden gelmeniz olacak iş değiş . Adil olun . Ceza ise iki tarafa da verin .

Adam bana ruh hastası - beyinsiz - beynin az çalışıyor - kripto - ahlaksız - troll - vs diyor . Ceza da yemiyor mesajları da düzenlenmiyor . Ben totoş diyince muhtemelen bin kere raporladığından ceza yiyorum . Ben adama hakaret ettim mi ? Ettim . Cezayı hak ettim mi ? Onu da ettim . Daha önce de aynı sorun oldu . Aldığım cezaya gıkım da çıkmaz. Fakat o herif durmadan size mesaj atıyor rahatsız ediyor diye ona laf edene ceza verip onun hakaretlerini görmezden gelmeniz olacak iş değiş . Adil olun . Ceza ise iki tarafa da verin .
Senden gelen bir rapor yok?

Senden gelen bir rapor yok?
Ceza verirken konuşmayı okumuyor musunuz ? Yani bir önceki mesajda ana avrat sövülse raporlanan mesajda karşılık verilse sadece karşılık verilen mesaj mı ceza alıyor raporlanmayınca ? Eğer öyleyse an itibariyle raporluyorum :) .

Düzenleme : 4-5 mesajı raporladım madem öyle . Ceza verilirse ya da verilmezse beni özel mesajla haberdar ederseniz sevinirim :)

Abi baya dolmuşsun. Boşalt üzerine o hırbın.

Abi baya dolmuşsun. Boşalt üzerine o hırbın.
Sorun o değil . Adam zaten gereksiz bir adam . Ben de arada hakaret ediyorum kendisine . Ve ceza almam konusunda da bir şikayetim yok . Ceza almam tamamen kurallar gereği . Fakat onun ceza almaması adaletsizlik . Kendisi de bol bol hakaret ediyor herkesi tahrik etmeye çalışıyor . Konu açıyor baktı kimse ilgilenmiyor konunu başlarda kalsın diye üst üste mesaj ekliyor ( ki bu olay eskiden yasaktı ve şimdi de öyle olmalı ) ve buna rağmen malesef karşılığını görmüyor görmedikçe de azıtıyor . Benzer hakaretleri ettiği kışkırtmalara girdiği için onun yüzünden kaç kişi kaç kere ceza almış ? Bir de paşa kaç kere ceza almış bakmak lazım . O boyna yöneticileri darlıyor diye ceza almayıp biz ceza alıyoruz böyle de adalet sağlanmaz .

Forumu kim ne maksatla hacklemeye çalışıyor?Tüm olay sadece kişisel tatmin mi yoksa rakip taraftarlar mı?

Geri
Üst Alt