Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Bu site ekşi sözlük gibi, Allah peygamber vs hiçbişeye saygı duymayan insanların toplandığı iğrenç bir yer haline gelmiş. Her konuda var nerdeyse bu söylemler. Engelleye engelleye adam kalmadı. Bir daha girmeyeceğim. Allah hepinizi ıslah etsin. Galatasaray taraftarı böyle olmamalı. Lütfen üyeliğimi silin.

Bu site ekşi sözlük gibi, Allah peygamber vs hiçbişeye saygı duymayan insanların toplandığı iğrenç bir yer haline gelmiş. Her konuda var nerdeyse bu söylemler. Engelleye engelleye adam kalmadı. Bir daha girmeyeceğim. Allah hepinizi ıslah etsin. Galatasaray taraftarı böyle olmamalı. Lütfen üyeliğimi silin.
Galatasaray taraftarı müslüman olmak zorunda mı sanki hocam sizi bir tarikata alalım biz, sizin için yanlış olmuş burası evet.

Jesus christ bu kulaklar neler duyuyor böyle

Yallah Arabistan'a.

Dini değerlere bir hakaret olunca zaten adminler gerekeni yapıyor.

Adamlar en azından ben Müslümanım diye geçinip Bakara Makara demiyor :D

1600963376724.webp

Bende yine twitler gözükmüyor yav
Çözümü nedir bunun

Cevap yaz bölümüne fareyi getirdiğimde bazen fare imleci değişmiyor ve buraya tıklanmıyor
Sayfayı yenilemek gerekiyor , bazen iki kere yenilemek gerekiyor , hatta bir şey yazarken farklı sekmeye geçip tekrar geri döndüğümde yazdığıma devam edemiyorum bazen yine aynı sorun oluyor.
Çözümü var mıdır ? Bilgilendirirseniz mutlu olurum

Tpde kural bellidir. 1 defa hak kaybettiğinizde geri verilmez.

Cevap yaz bölümüne fareyi getirdiğimde bazen fare imleci değişmiyor ve buraya tıklanmıyor
Sayfayı yenilemek gerekiyor , bazen iki kere yenilemek gerekiyor , hatta bir şey yazarken farklı sekmeye geçip tekrar geri döndüğümde yazdığıma devam edemiyorum bazen yine aynı sorun oluyor.
Çözümü var mıdır ? Bilgilendirirseniz mutlu olurum

İlgileneceğiz dostum

Burhan Kuzu başlığına ne oldu arkadaşlar?

Geri
Üst Alt