- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Neden futbol
Seviyorum. Geçmişi uzun uzun hafızamda tutmak zorunda değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden futbol
Yaptım sıvıyorum diyorsun. Tarih senin istediğin yerden değil, biyografinde yazan yerden başlar.Ben 17-18 sezonundan itibaren baz aldım. 16-17 sezonu değil. Sezon ortasından olmaz o iş!
Galatasaray taraftarı müslüman olmak zorunda mı sanki hocam sizi bir tarikata alalım biz, sizin için yanlış olmuş burası evet.Bu site ekşi sözlük gibi, Allah peygamber vs hiçbişeye saygı duymayan insanların toplandığı iğrenç bir yer haline gelmiş. Her konuda var nerdeyse bu söylemler. Engelleye engelleye adam kalmadı. Bir daha girmeyeceğim. Allah hepinizi ıslah etsin. Galatasaray taraftarı böyle olmamalı. Lütfen üyeliğimi silin.
Jesus christ bu kulaklar neler duyuyor böyleBu site ekşi sözlük gibi, Allah peygamber vs hiçbişeye saygı duymayan insanların toplandığı iğrenç bir yer haline gelmiş. Her konuda var nerdeyse bu söylemler. Engelleye engelleye adam kalmadı. Bir daha girmeyeceğim. Allah hepinizi ıslah etsin. Galatasaray taraftarı böyle olmamalı. Lütfen üyeliğimi silin.
Yallah Arabistan'a.Bu site ekşi sözlük gibi, Allah peygamber vs hiçbişeye saygı duymayan insanların toplandığı iğrenç bir yer haline gelmiş. Her konuda var nerdeyse bu söylemler. Engelleye engelleye adam kalmadı. Bir daha girmeyeceğim. Allah hepinizi ıslah etsin. Galatasaray taraftarı böyle olmamalı. Lütfen üyeliğimi silin.
Cevap yaz bölümüne fareyi getirdiğimde bazen fare imleci değişmiyor ve buraya tıklanmıyor
Sayfayı yenilemek gerekiyor , bazen iki kere yenilemek gerekiyor , hatta bir şey yazarken farklı sekmeye geçip tekrar geri döndüğümde yazdığıma devam edemiyorum bazen yine aynı sorun oluyor.
Çözümü var mıdır ? Bilgilendirirseniz mutlu olurum
Şikayetim yok (red face ve genel af hariç)
ub.mesaji
Bu kuralı bilmiyordum herkes hayatta 2. bir şansı hakeder.Tpde kural bellidir. 1 defa hak kaybettiğinizde geri verilmez.
SansürBurhan Kuzu başlığına ne oldu arkadaşlar?
Sansür değil başınızı ve forumun başını belaya sokmamak adına kaldırdık.
Hic bir yerlerden uyari falan geliyor mu? RTUK gibi bir yer var mi mesela sizi duzenleyen? Yani halka acik bir forum olarak uymaniz gereken kurullar var mi demek istiyorum