Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Dün yediğim cezanın sebebini açıklayacak bir moderatör var mı?
Ne hakaret var ne küfür bir kaç kişinin çekememezliği yüzünden den mi ceza verdiniz?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Uyarı almışsın, otomatik 1 gün cezaya dönüşmüş.

Bunu geçen de konuştuk "kural ihlalleri" yazıyorsa uyarıdandır.

Ne hakaret var ne küfür bir kaç kişinin çekememezliği yüzünden den mi ceza verdiniz?

bir an evvel
KURTULSAK !!

Bana da 1 gün ceza vermişler. Nazi Almanyası'nda siyahi olmak gibidir, GSC'de Anti-FTci olmak...

sacmalamayi birakalimmi? yönetimde anti FTlerde var

Bana da 1 gün ceza vermişler. Nazi Almanyası'nda siyahi olmak gibidir, GSC'de Anti-FTci olmak...
Senin cezan ile Fatih Terim'in bi alakası yok prim yapmaya çalışma. Forum kurallarına aykırı ifadeden uyarı yedin sistem otomatik ceza verdi.

bir an evvel
KURTULSAK !!
Eleştirmeni anlarım ama provakasyona sebep verecek ifadeler üstelik alakasız bir konuda yanlış ifadeler yüzünden uyarı yedin. Sistem otomatik ceza verdi

KARİKATÜR DEĞİLDİ
Karikatür olup olmadığını anlamak için binlerce üyenin avatarını incelemek gerekirdi ki bu hem gereksiz hem de asırlar sürecek bir durum. O yüzden istisnasız herkesin avatarı kaldırıldı. Tekrar yükleyebilirsiniz.

Forum içerisinde fare imleci tutukluk yapıyor
Mesela konuya tıkladığım zaman girmiyor
Veya cevap yaz alanına geldiğimde fare imleci değişmiyor ve tıklanmıyor dolayısıyla yazı da yazılmıyor
Bazen düzelmesi için 4 kez felan sayfayı yenilemem gerekiyor
Uzun süredir var bu sorun

Veya cevap yaz alanına geldiğimde fare imleci değişmiyor ve tıklanmıyor dolayısıyla yazı da yazılmıyor

Tarayıcıyla alakalı o galiba doktorum. Ben görev çubuğundan Chrome'u aşağı yukarı yapınca düzeliyor.

Gizli sekmeden giriş yap. Orda aynı sıkıntıyı yaşamazsan çerezleri sil

Chrome'u terk-i diyar eyleyip edge'e geçmeni tavsiye ederim.

Yapacağım onu ya artık galiba bütün uzantıları da alabiliyormuşuz. Eskiden o yok diye geçemiyorduk. Bu ara ifrit ettirdi beni Chrome yavaşlığı ve buglarıyla. Öyle bir geçişi tez zamanda yapmayı planlıyorum.

Opera'da denedim onda pek olmuyor aslında da
Chrome'a da alışığım şimdi ne bileyim :)
Chrome daha pratik geliyor

Öyle hocam. Ama Edge hem arayüz, hem de işlevsellik olarak bayağı yakın galiba Chrome'a. Ona da bir şans vermek lazım.

Yapacağım onu ya artık galiba bütün uzantıları da alabiliyormuşuz. Eskiden o yok diye geçemiyorduk. Bu ara ifrit ettirdi beni Chrome yavaşlığı ve buglarıyla. Öyle bir geçişi tez zamanda yapmayı planlıyorum.

Evet chrome mağazasında ne varsa kullanabiliyorsun. İşlemci ve ram yükü bariz bir şekilde hafifledi chrome'a göre. Ben aslında önceden de chrome kullanmazdım firefoxçuydum ama firefox sacmalayınca chrome kullanmıştım mecburiyetten. 1 seneye yakındır da edge kullanıyorum pc ve telefonda.

Öyle hocam. Ama Edge hem arayüz, hem de işlevsellik olarak bayağı yakın galiba Chrome'a. Ona da bir şans vermek lazım.
Chromium tabanlı zaten. Yandex ve google chrome gibi.
arayüz chrome baya benziyor (ss alıcam diye yer imlerini kapattım)

1608838247502.webp

Geri
Üst Alt