- 24 Mayıs 2009
- 17.279
- 20.249
- 2.643
Sana özelÇok geçti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana özelÇok geçti![]()
talep edilirse ip adresi mi özelden paylasabilirimbilgisayarim ip ban yemiş affı mümkün mü?
Ozel mesaj kutunuzu kontrol ediniz.bilgisayarim ip ban yemiş affı mümkün mü?
ciddi misin? böyle bir seyin olduğuna inanamiyorum. ben birkac gundur onay bekliyorum gercekten yoruldum sen nasil dayandin.?3 senedir üyelik onayı için bekliyorum resim olarak formamı vs attım mod arkadaşlara burayada yükleyebilirim onay bekliyorum artık bir galatasaraylı olarak
ciddi misin? böyle bir seyin olduğuna inanamiyorum. ben birkac gundur onay bekliyorum gercekten yoruldum sen nasil dayandin.?
sanirsin avrupa birliğine kabul bekliyoruz. bunun yapilmasi gerçekten esef verici. arkadas israr ediliyorsa demek ki bagi var ilgi duyuyor.
kabul edersin aklina yatmadı kurallara uymadi ihraç edersin.
buyuk ihtimalle yine üyeliğim onaylanmamistir.
Biz kimseyi 3 yildir bilerek bekletmedik. Kendisinden zamaninda sosyal medya dogrulamasi istendi ama cevap vermedi. Dolayisiyla bu sure 3 yil da olur 5 yil da olur. Suan kendisi inisiyatif alip bizimle iletisime gecti. Arkadaslarda kendisiyle ilgileniyor.ciddi misin? böyle bir seyin olduğuna inanamiyorum. ben birkac gundur onay bekliyorum gercekten yoruldum sen nasil dayandin.?
sanirsin avrupa birliğine kabul bekliyoruz. bunun yapilmasi gerçekten esef verici. arkadas israr ediliyorsa demek ki bagi var ilgi duyuyor.
kabul edersin aklina yatmadı kurallara uymadi ihraç edersin.
buyuk ihtimalle yine üyeliğim onaylanmamistir.
Kimseyi zorla üye yapacak değiliz.
Attığınız 10 mesajdan da kim hangi takımlı diye kesin kanıya varamayız.
Bu kontrol mekanizmasını koymazsak forum Galatasaraylı taklidi yapan başka takım taraftarlarıyla dolar.
İspata yönelik bir hamleniz olup da onaylanmazsanız o zaman şikayet edebilirsiniz tabiiki lakin aksi durumda ya ispat etmeniz ya da beklemeniz gerekiyor.
isterseniz fotografı buraya da koyun ustad biz de analiz edelim belki bir faydamız dokunur3 senedir üyelik onayı için bekliyorum resim olarak formamı vs attım mod arkadaşlara burayada yükleyebilirim onay bekliyorum artık bir galatasaraylı olarak
twitter da dahil olmak uzere hicbir sosyal medya kullanmıyorum. Galatasarayliyim bunu nasil ispat ederim bilmiyorum sağlıcakla kalın. iyi forumlar.Biz kimseyi 3 yildir bilerek bekletmedik. Kendisinden zamaninda sosyal medya dogrulamasi istendi ama cevap vermedi. Dolayisiyla bu sure 3 yil da olur 5 yil da olur. Suan kendisi inisiyatif alip bizimle iletisime gecti. Arkadaslarda kendisiyle ilgileniyor.
Senin duruma gelirsek; daha 20 mesaj atmis biri olarak hemen aktif uye olunmasini beklemek neyin telasi bilemedim. Bizim Twitter adresine bir mesaj birakirsan arkadaslar proseduru hizlandirabilir.