Her anlamda çok olumsuz bir hava yaratılıyor ya Emrah bey. Transfer konusunda, oyuncularımız konusunda, yönetim ve teknik ekibimiz konusunda da öyle. Şartlar hile yapmaya müsait diye hile yapılsın istiyor herkes ya çok ilginç değil mi? Yeteneğini maksimum sergileyen oyuncularımıza çok yükleniliyor. Değerleri düşürülüyor. Yönetimin de eli kolu bağlanıyor transfer dönemlerinde.(Diagne ya da bir kaç haftadır Emre Kılıç'a da yapılıyor. Öbür Emre de öyle, sanırım Taylan'la ilgili de yavaş yavaş başlamış.)
Her yıl şampiyon olmak zorunda değiliz. Zaten biz taraftarımızla güzel değil miyiz? Covid sonrası yapılanma olur yazın. Seneye tribünler dolu daha iyi bir takımla yine şampiyonluk yaşanır. Tabi benim gözümden bu şekilde. Daha iyi ekonomik şartlarda yazın bir kan değişimi daha iyi olmaz mı? Takımımız bu. Daha kötüleriyle şampiyon olduk diye de hatırlıyorum. Hem biz hep his takımı olduk, şöhretler takımı değil. En yeteneksiz oyuncuyu bile yıldızlaştırmadı mı o his?
Taraftarlar daha şimdiden desteğini çekmiş gibi gözüküyor. Ya da kabullenmiş diyeyim. O his, birlik olmayınca takımda hangi şöhretli oyuncu oynamış önemi yok ki.
Algıda seçicilik yapmış olabilirim tabi. Umarım tersidir de ben yanılıyorumdur, dövülmüyordur takım.