Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

bugün itibariyle like problemi baş göstermiştir. sadece bende oluyor sandım ama @Berke Karabacak renktaşımız postlarını likelayamıyorum doruk deyince beyinden vurulmuşa döndüm.

bugün hiç yoksa 200 like kaybım var. lütfen like verme probleminin çözümü konusunda yardımcı olun.
top 10 tepkimede olanlar için 200 like birşey değildir belki ama bizler için çok kritik bir durum arz ediyor.

original.gif

16 saattir like alamıyorum suan like verme yetkimde hata veriyor

Düzelmiş olmalı, kontrol eder misin?
evet verdiğim likelardaki problem düzelmiş gözüküyor. :tbr:
fakat hala tarafıma gelen hiç like yok, orada bir hatanın olmaması benim için daha kritik. bilginize

şu süreçteki kaybım 2k civarı neyse forumun canı sağolsun.

Terimle ilgili başlıklardan engellenmişim?

Kim rica etti de engellendik acaba?
Küfür yok hakaret yok keyfi engelleme

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

provakatör ve rakip takım taraftarı olması muhtemel şahısları ricalarımız uyarınca başlıklardan men ettiğiniz için sizleri tebrik ederim
Bir tebrik ve teşekkürde benden GSC yönetimine , hatta şov yaparak direk banlarsanız çok daha huzurlu bir ortam olacaktır.Provakatörler ban çiki ban.

Yurtdisi problemi devam ediyor biliyorum. Bende Apple uzerindeki uygulamaya girerken sifre hatasi veriyor. Ayni sifre ile web uzerinden girebiliyorum, sifre yanlis degil. Buna benzer problem yasayan gormedim, o yuzden paylasiyorum.

1610557142313.png

Yurtdisi problemi devam ediyor biliyorum. Bende Apple uzerindeki uygulamaya girerken sifre hatasi veriyor. Ayni sifre ile web uzerinden girebiliyorum, sifre yanlis degil. Buna benzer problem yasayan gormedim, o yuzden paylasiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 108056
bende Android üzeri hâlâ devam ediyor...şu an web'den girdim...ne Tapatalk nede App olmuyor....

Bu arada CloudFlare yuzunden Tapatalk'ta sorun varmis.. 'CloudFlare yanlis yapilandirildi ve bu yuzden Gscimbom Tapatalk'ta calismiyor' bildirimi geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 107904
Tapa onayladı
Mailime cevap:

Thank you for contacting Tapatalk.
I am pretty sure that the issue is related to the forum having their cloudflare protection on.
We'll contact the forum owner about this and help solve the problem.

Chris
Tapatalk Support

Merhaba,

Galatasaray'ı iyiye yöneltecek eleştiriler yapmak yerine oyuncuları, teknik heyetimizi ve yönetimi yerden yere vuranlar çok fazla değil mi bu taraftar forumunda? Eleştirmekle oyuncularımızın, teknik heyetin veya yönetimin değerini düşürmek arasında bir dolu fark var. 1-2 aydır misafir olarak takip ediyordum. Yanılıyorsam kusura bakmayın ya lütfen. Dışarıdan ilk etapta bakıldığında Logosu ve ismi dışında bir Galatasaray oluşumu gibi gelmemişti bana burası. :rolleyes: Taraftarımızın profili böyle değildi sanki eskiden. :rolleyes:

Forum tasarımı oldukça kolay ve kullanışlı olmuş. Bu da tebrik olsun. :)

Merhaba,

Galatasaray'ı iyiye yöneltecek eleştiriler yapmak yerine oyuncuları, teknik heyetimizi ve yönetimi yerden yere vuranlar çok fazla değil mi bu taraftar forumunda? Eleştirmekle oyuncularımızın, teknik heyetin veya yönetimin değerini düşürmek arasında bir dolu fark var. 1-2 aydır misafir olarak takip ediyordum. Yanılıyorsam kusura bakmayın ya lütfen. Dışarıdan ilk etapta bakıldığında Logosu ve ismi dışında bir Galatasaray oluşumu gibi gelmemişti bana burası. :rolleyes: Taraftarımızın profili böyle değildi sanki eskiden. :rolleyes:

Forum tasarımı oldukça kolay ve kullanışlı olmuş. Bu da tebrik olsun. :)
Hoşgeldiniz. İlk mesajınızın bu başlığa olması ilginç gerçekten.

Geri
Üst Alt