Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
Peki bu problemler kalici mi?Yurtdışı girişlerde problem var maalesef, bizden kaynaklanmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki bu problemler kalici mi?Yurtdışı girişlerde problem var maalesef, bizden kaynaklanmıyor.
Peki bu problemler kalici mi?
bugün itibariyle like problemi baş göstermiştir. sadece bende oluyor sandım ama @Berke Karabacak renktaşımız postlarını likelayamıyorum doruk deyince beyinden vurulmuşa döndüm.
bugün hiç yoksa 200 like kaybım var. lütfen like verme probleminin çözümü konusunda yardımcı olun.
top 10 tepkimede olanlar için 200 like birşey değildir belki ama bizler için çok kritik bir durum arz ediyor.
![]()
Düzelmiş olmalı, kontrol eder misin?16 saattir like alamıyorum suan like verme yetkimde hata veriyor
evet verdiğim likelardaki problem düzelmiş gözüküyor.Düzelmiş olmalı, kontrol eder misin?
Bir tebrik ve teşekkürde benden GSC yönetimine , hatta şov yaparak direk banlarsanız çok daha huzurlu bir ortam olacaktır.Provakatörler ban çiki ban.provakatör ve rakip takım taraftarı olması muhtemel şahısları ricalarımız uyarınca başlıklardan men ettiğiniz için sizleri tebrik ederim
bende Android üzeri hâlâ devam ediyor...şu an web'den girdim...ne Tapatalk nede App olmuyor....Yurtdisi problemi devam ediyor biliyorum. Bende Apple uzerindeki uygulamaya girerken sifre hatasi veriyor. Ayni sifre ile web uzerinden girebiliyorum, sifre yanlis degil. Buna benzer problem yasayan gormedim, o yuzden paylasiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 108056
provakatör ve rakip takım taraftarı olması muhtemel şahısları ricalarımız uyarınca başlıklardan men ettiğiniz için sizleri tebrik ederim
Tapa onayladıBu arada CloudFlare yuzunden Tapatalk'ta sorun varmis.. 'CloudFlare yanlis yapilandirildi ve bu yuzden Gscimbom Tapatalk'ta calismiyor' bildirimi geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 107904
Aynı hatayı bende alıyorum, cloudfare protection ile alakalıYurtdisi problemi devam ediyor biliyorum. Bende Apple uzerindeki uygulamaya girerken sifre hatasi veriyor. Ayni sifre ile web uzerinden girebiliyorum, sifre yanlis degil. Buna benzer problem yasayan gormedim, o yuzden paylasiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 108056
Yurtdışında yaşayan arkadaşların uygulamamızdan ve tapatalktan giriş yaparken yaşadığı problem giderilmiştir. Sorun yaşayanların uygulamayı kaldırıp yeniden kurarak denemelerini rica ederiz.
Hoşgeldiniz. İlk mesajınızın bu başlığa olması ilginç gerçekten.Merhaba,
Galatasaray'ı iyiye yöneltecek eleştiriler yapmak yerine oyuncuları, teknik heyetimizi ve yönetimi yerden yere vuranlar çok fazla değil mi bu taraftar forumunda? Eleştirmekle oyuncularımızın, teknik heyetin veya yönetimin değerini düşürmek arasında bir dolu fark var. 1-2 aydır misafir olarak takip ediyordum. Yanılıyorsam kusura bakmayın ya lütfen. Dışarıdan ilk etapta bakıldığında Logosu ve ismi dışında bir Galatasaray oluşumu gibi gelmemişti bana burası.Taraftarımızın profili böyle değildi sanki eskiden.
Forum tasarımı oldukça kolay ve kullanışlı olmuş. Bu da tebrik olsun.![]()