Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Foruma hosgeldin.Hayırlı sabahlar arkadaşlar mevzu mu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hosgeldin.Hayırlı sabahlar arkadaşlar mevzu mu var
YooForumdan ihraç edilen üyelerin postları da silinebilir mi? Onları tamamen silecek basit bir yol varsa bence yapılmalı.
Forumdan ihraç edilen üyelerin postları da silinebilir mi? Onları tamamen silecek basit bir yol varsa bence yapılmalı.
İhraç olmayan üyelerin postlarıda silinebilir. Deneyelim mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
enteresan bir fikir. kimin üstünde denenebilir ki ?

İhraç olmayan üyelerin postlarıda silinebilir. Deneyelim mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gece temasında avatarlar hala küçük. Bide forumlara girince sabit konuların arkaplanı beyaz. Şimdi ben bunları niye yazdım? Bunların hiçbiri etkiliyor mu? Hayır. Amaç ne? İş, güç çıksın.
Anlamadım Altan Bey?
Anlamadım Altan Bey?
Yoo denk gelmedim altan bey.Sizde de bu sikintilar mevcut mu
Forumda tamamen yasaklanmış bir kullanıcı, yeni (sahte) bir hesap açarak geri döndüğünde ne gibi işlemler uygulanıyor ?
Forumda tamamen yasaklanmış bir kullanıcı, yeni (sahte) bir hesap açarak geri döndüğünde ne gibi işlemler uygulanıyor ?
Tespit edildigi takdirde ihrac ediliyor efendim
Daha ilk günden anladılar büyük ihtimalle de GSC gülsün eğlensin diye ağırdan alınıyor sanırım.Tespit ve kanaat için ille %100 delil mi gerekiyor, yoksa %99.99 kuvvetli şüphe de yeterli oluyor mu ?
Daha ilk günden anladılar büyük ihtimalle de GSC gülsün eğlensin diye ağırdan alınıyor sanırım.