Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Gece temasında avatarlar hala küçük. Bide forumlara girince sabit konuların arkaplanı beyaz. Şimdi ben bunları niye yazdım? Bunların hiçbiri etkiliyor mu? Hayır. Amaç ne? İş, güç çıksın.

Çok uğraştım düzeltmek için ama düzeltemedim. Zaman zaman uğraşıyorum halen, peki düzelir mi? Bilemiyorum altan bilemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok uğraştım düzeltmek için ama düzeltemedim. Zaman zaman uğraşıyorum halen, peki düzelir mi? Bilemiyorum altan bilemiyorum.

Ben eminim. Bana güvenebilirsiniz Emrah Bey. Mümkün değil düzelmez. Net söylüyorum!

O zaman da örnek dün senin açtığın futbol konusu gibi konulara bir kişi gelip konuyu dağıtınca, konunun futbol dışı geyik v.s. gibi durumlara dönmesine kimse bozulmasın. (Tahriğe karşı verilen en iyi cevap geyik.)

Tamam güldük eğlendik de kabak tadı vermeye başladı. Bu rahatlıktan güç aldıkça sınırları zorlamaya tekrar başladı.

Onu anladık Mahir Bey, ne yaptı anlamında demiştik.

Ceza verilecek noktada, bir eylemde henüz bulunmadı. Ancak konuyu bulandırma ve sataşma noktasında yine eyleme geçti. Konunun adını hatırlamıyorum dün gece bayağı sataşmıştı. Bugün Mehmet Abi'ye de sataştığını gördüm. (tarih dün de olabilir. ben bugün gördüm)

11.webp

Dokununca mı! Doruk adaletini kaybetmişsin sanırım. Bizi salak yerine koyunca biz de salağa yattık kendi değilmiş gibi davrandık ama o eski kimliğine büründü. İş orada çirkinleşti. Yönetim küfür etmesini, insanın hassas değerlerine hakaret etmesini bekliyor olabilir. Ona diyecek bir şeyim yok. Çok da beklemezler. Kısa bir süre sonra eder zaten. Neyse! Girdiğim muhabbete bak.

Forumumuzun güzide ırkçısı, yılmaz Dursuncusu geri dönmüş. Dönmelere doyamadı. Hayırlı olsun.

Mahir bey demek atılan birinin 2. kez üye olması serbestmiş. Hatta hafif hafif sataşması da ilginçmiş.

Ceza verilecek noktada, bir eylemde henüz bulunmadı. Ancak konuyu bulandırma ve sataşma noktasında yine eyleme geçti. Konunun adını hatırlamıyorum dün gece bayağı sataşmıştı. Bugün Mehmet Abi'ye de sataştığını gördüm. (tarih dün de olabilir. ben bugün gördüm)

Geri
Üst Alt