- 23 Aralık 2008
- 65.210
- 63.035
- 5.103
Belki hatalarından ders almıştır.. Bence biraz izleyelim ve ona el uzatalım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Daha ilk günden anladılar büyük ihtimalle de GSC gülsün eğlensin diye ağırdan alınıyor sanırım.

Daha ilk günden anladılar büyük ihtimalle de GSC gülsün eğlensin diye ağırdan alınıyor sanırım.
Gece temasında avatarlar hala küçük. Bide forumlara girince sabit konuların arkaplanı beyaz. Şimdi ben bunları niye yazdım? Bunların hiçbiri etkiliyor mu? Hayır. Amaç ne? İş, güç çıksın.
Çok uğraştım düzeltmek için ama düzeltemedim. Zaman zaman uğraşıyorum halen, peki düzelir mi? Bilemiyorum altan bilemiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben eminim. Bana güvenebilirsiniz Emrah Bey. Mümkün değil düzelmez. Net söylüyorum!
Tamam güldük eğlendik de kabak tadı vermeye başladı. Bu rahatlıktan güç aldıkça sınırları zorlamaya tekrar başladı.
Tamam güldük eğlendik de kabak tadı vermeye başladı. Bu rahatlıktan güç aldıkça sınırları zorlamaya tekrar başladı.
Noldu yine
Malum kişi mevzusu. Ona yönelik o cümleyi kurmuştum Emrah Bey.
Onu anladık Mahir Bey, ne yaptı anlamında demiştik.
Çok efendi, temiz bir adamdı.@GSC Cellat efendi yazık bir tek Mustafa Kaya'ya göründü.
Çok efendi, temiz bir adamdı.
Ceza verilecek noktada, bir eylemde henüz bulunmadı. Ancak konuyu bulandırma ve sataşma noktasında yine eyleme geçti. Konunun adını hatırlamıyorum dün gece bayağı sataşmıştı. Bugün Mehmet Abi'ye de sataştığını gördüm. (tarih dün de olabilir. ben bugün gördüm)