Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Arkadaş neye göre başlıklardan engelliyorsunuz?

Kafanıza göre iş yapmayın.
Seçim başlığında neden engellendiğimi yetkili biri açıklar mi?

Beğenmediğiniz yorumlari yazanları engelleyerek mi forumu yukarılara taşımayı düşünüyorsunuz?
Ben artık daha çok sosyal medyadan devam ediyorum. Burada tersi durum da kulüp yönetimi ve başkana etmedik hakaret de bulunmayanlar bizim yorumlara hakaret diyor ya. Gerçekten öyle olsa sosyal medya da bunca zaman da karşıma çoktan hukuk çıkardı. Üstelik yorumumdan dolayı taciz etmeye kalkanı da tamamen engelleyebiliyorum. Bu şekilde devam etmeleri kendi tercihleri umarım ileri de pişman olmazlar.

Galatasaray Başkanlık Seçimi ve yeni bir sayfa açılmasından dolayı süreli ceza alan bazı üyelerimizin cezası affedilmiştir. Bu affı suistimal etmeyip ceza aldığı konularda daha dikkatli olmalarını rica ediyorum hepsinden.
@Sinan Bilgin ve @Necmi Koyuncu var mı acaba bu isimler arasında

@Sinan Bilgin ve @Necmi Koyuncu var mı acaba bu isimler arasında

Süreli ceza alanlar var sadece.

Bazı üyelerin düşündüğünün aksine kimseye ceza vermek gibi bir amacımız olmadığını göstermek için 3 ayda 1 af yapıyorum ama süreçleri tek taraflı değerlendiren üyeler için yapabileceğim bir şey yok, bir şeyleri de değiştiremeyiz bu konuda.

- Sinan Bilgin konusu : Emrah'a iftira attı, bunu bir kere yapmadı ki kendisini uyardım yapma diye, o zamana kadar ihraç edilmemişse benim sayemdeydi ve uyarılara rağmen devam edince de benim o noktada yapabileceğim bir şey kalmaz. O yüzden o konuda karar Emrah'ındır.

-Necmi konusu : Açıklamadığımız bir durum var ki kendisini de yine foruma döndüren bendim ancak her ne hikmetse arkamızdan iş çevirmiş gibi oldu, açıkçası bunu da kabul edemeyiz o mevzuda alınan kararın taraflarından birisi benim.

İkisinin de affedilme ihtimali yok bu şartlarda.

Süreli ceza alanlar var sadece.

Bazı üyelerin düşündüğünün aksine kimseye ceza vermek gibi bir amacımız olmadığını göstermek için 3 ayda 1 af yapıyorum ama süreçleri tek taraflı değerlendiren üyeler için yapabileceğim bir şey yok, bir şeyleri de değiştiremeyiz bu konuda.

- Sinan Bilgin konusu : Emrah'a iftira attı, bunu bir kere yapmadı ki kendisini uyardım yapma diye, o zamana kadar ihraç edilmemişse benim sayemdeydi ve uyarılara rağmen devam edince de benim o noktada yapabileceğim bir şey kalmaz. O yüzden o konuda karar Emrah'ındır.

-Necmi konusu : Açıklamadığımız bir durum var ki kendisini de yine foruma döndüren bendim ancak her ne hikmetse arkamızdan iş çevirmiş gibi oldu, açıkçası bunu da kabul edemeyiz o mevzuda alınan kararın taraflarından birisi benim.

İkisinin de affedilme ihtimali yok bu şartlarda.
Peki hamza golbasi?

1111.jpg

Açtığım bir konu silinmiş; neden?
Şimdi gördüm @Keramettin TANRIVERDİ
Kusura bakmayın ama anlamsız bir hiddet. Süper lige canlı yayın hizmeti veren uzun yıllardır Saran Holding. Onun ne kadar Fenerbahçeli olduğunu hepimiz biliyoruz. Süper lig yayın haklarının da en büyük adayı. Fenerbahçeli medya şirketinin forumda yeri yok demek Fenerbahçelilerin ezikliği gibi değil mi?

İsmi büyük yazmamın sebebi de kısaltmaların büyük harfle yazılması kuralıdır.

IMG_20210625_094409.webp

Geri
Üst Alt