- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
#PaşayaÖzgürlük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana yok.online admin var mı
Seni ilgilendiren bir durum yok muhatap olmayalım.Sana yok.
Kaşınma, kaşımayayım.Seni ilgilendiren bir durum yok muhatap olmayalım.
haddini aşma mussolini bozuntusuKaşınma, kaşımayayım.
Git ötede kışkır, ergen bozuntusu.
Sen mi karar veriyorsun benim had sınırıma?haddini aşma mussolini bozuntusu

Futbolcunun konusu siyasi malzemeye ve neredeyse kavgaya varan söylemlere döndüğü için bir süre daha kapalı kalmasında fayda görüyoruz.Taylan konusunun açılmasını istiyorum.
"20.000 'e yakın üye barındıran GSCimbom.com 'a hoş geldiniz.
Forumumuzda bulunan "tanışma alanı" adlı konuya bir mesaj bırakırsanız memnun oluruz."
Böyle bir mesaj aldım lakin ilgili konuya gittiğimde buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok yazıyor.
Kenan renktaşımızın sorununu çözelim tanışma fırsatımız olur"20.000 'e yakın üye barındıran GSCimbom.com 'a hoş geldiniz.
Forumumuzda bulunan "tanışma alanı" adlı konuya bir mesaj bırakırsanız memnun oluruz."
Böyle bir mesaj aldım lakin ilgili konuya gittiğimde buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok yazıyor.
GSC „gece“ temasını yeni keşfettim çok güzel olmuş gerçekten. .
Twitter transfer paylasimlari ne gibi bir sorun teskil ediyor anlamadim? Hani oyle kolpaci herifleri mi kast ediyorsun?Twitter transfer paylasimlari komple yasaklansa olur mu transfer nöbetinde? Bazen cok ilginc paylasimlar yapiliyor, kendimi bir sey yazmamak icin zor tutuyorum. Dozaji cok fazla kaciyor. Kimseyle de kötü olmak istemiyorum. Okuyup geceyim diyorum.
Örnegin biri yaziyor transferleri Isitan Gün yapiyormus, Fatih Terim bozuyormus. Digeri yaziyor BAY'a Fener bilmem kac milyon, Bjk bilmem kac milyon önerdi. Sonra degisik degisik, muhtemelen gercek disi transfer söylentileri vs. Cok örnek var da aklima gelmiyor suan hepsi. Paylasilan hesaplar da cogu zaman no-name insanlar, sözde "duyumcular".Twitter transfer paylasimlari ne gibi bir sorun teskil ediyor anlamadim? Hani oyle kolpaci herifleri mi kast ediyorsun?
No name-taninmadik hesaplarin paylasilmasi aslinda zaten yasak, oyle her onune gelenin twitter mesajini nobet konusunda gormek istemedigizi zaman zaman hatirlatmak zorundayiz zaten. Maalesef herkes buna uymuyor. Bunun icin tek bir onerim olur; bu tarz mesajlari paylasanlari raporlamak. Tumuyle twitter linkini yasaklayamayiz (teknik olarak mumkun mu bilmiyorum) cunku taninmis/ approved twitter hesaplari da paylasiliyor. Yoksa orada konusulacak konu kalmaz.Örnegin biri yaziyor transferleri Isitan Gün yapiyormus, Fatih Terim bozuyormus. Digeri yaziyor BAY'a Fener bilmem kac milyon, Bjk bilmem kac milyon önerdi. Sonra degisik degisik, muhtemelen gercek disi transfer söylentileri vs. Cok örnek var da aklima gelmiyor suan hepsi. Paylasilan hesaplar da cogu zaman no-name insanlar, sözde "duyumcular".
Ok, yanitiniz ve zamaniniz icin tesekkür ederim.No name-taninmadik hesaplarin paylasilmasi aslinda zaten yasak, oyle her onune gelenin twitter mesajini nobet konusunda gormek istemedigizi zaman zaman hatirlatmak zorundayiz zaten. Maalesef herkes buna uymuyor. Bunun icin tek bir onerim olur; bu tarz mesajlari paylasanlari raporlamak. Tumuyle twitter linkini yasaklayamayiz (teknik olarak mumkun mu bilmiyorum) cunku taninmis/ approved twitter hesaplari da paylasiliyor. Yoksa orada konusulacak konu kalmaz.