Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

tşkler
1625588410115.webp

2008 2009 2010 yillarinda üye olan ve aktif olarak forumda olan kişilere özel tag verilmesini öneriyorum 12 13 yılımızı vermişiz foruma bunun bir özel durumu olmali bence eski üyeler bi kendini belli etsin. PUAN sistemi felan çok düşük, yönetimde ki arkadaşlara saygılar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda yeni bir konuya girince açılan sayfada aşağı yukarı titreme oluyor. Sayfadaki resimlerin açılması esnasında oluyor. Sorun bende mi var emin olamadim

Forumda yeni bir konuya girince açılan sayfada aşağı yukarı titreme oluyor. Sayfadaki resimlerin açılması esnasında oluyor. Sorun bende mi var emin olamadim
Muhtemelen sizde problem. Farklı tarayiciyla deneyin düzelir de çerezleri silin

GSCimbom Mobile App

2008 2009 2010 yillarinda üye olan ve aktif olarak forumda olan kişilere özel tag verilmesini öneriyorum 12 13 yılımızı vermişiz foruma bunun bir özel durumu olmali bence eski üyeler bi kendini belli etsin. PUAN sistemi felan çok düşük, yönetimde ki arkadaşlara saygılar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. :ROFLMAO:
Onursal Üye yapılabilir aslında belki. Veya dediği gibi sıfırdan bir rütbe.

O dönem üye olup hala aktif olan üye sayısı çok az zannediyorum ki. Ben üye olduğum günü bile net hatırlıyorum. Bu forumun yeri bambaşka benim için. Her kademesinde görev yaptım :D :D

@Emrah Yıldırım Bu konuyu çözersin sen bence :)

sözlük forumuna alt forumlar açılması gerektiğini düşünüyorum. 3.2k konu olmuş büyük bir hazine :hat:

Ekli dosyayı görüntüle 130401
O belki baştan yapılabilirdi, şimdi onca konu tek tek ayıklanıp alt kategoriye taşıması kolay mı ?

Bence bu tip durumlarda talebi isteyen üyeye bölüm için geçici yetki verilebilir ve talep de bulunan üye elini taşın altına koyar ve çorba da tuzu bulunmuş olur.

Hayata karşı dik duruşun takdire şayan doğrusu. :tbr:
dik durmama gerek yok ben forumdaki tüm adminleri seviyorum.

keşke sende birilerini sevmeye başlasan.

O belki baştan yapılabilirdi, şimdi onca konu tek tek ayıklanıp alt kategoriye taşıması kolay mı ?

Bence bu tip durumlarda talebi isteyen üyeye bölüm için geçici yetki verilebilir ve talep de bulunan üye elini taşın altına koyar ve çorba da tuzu bulunmuş olur.

gönüllü toplamakta ne var? 1 günde halledilir bu işler.
eski modlar mesala bu işin kurdu sağda solda bira içeceklerine hallediverirler.

Geri
Üst Alt