- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
tşkler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela?2008 2009 2010 yillarinda üye olan ve aktif olarak forumda olan kişilere özel tag verilmesini öneriyorum 12 13 yılımızı vermişiz foruma bunun bir özel durumu olmali bence eski üyeler bi kendini belli etsin. PUAN sistemi felan çok düşük, yönetimde ki arkadaşlara saygılar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen sizde problem. Farklı tarayiciyla deneyin düzelir de çerezleri silinForumda yeni bir konuya girince açılan sayfada aşağı yukarı titreme oluyor. Sayfadaki resimlerin açılması esnasında oluyor. Sorun bende mi var emin olamadim
+1Muhtemelen sizde problem. Farklı tarayiciyla deneyin düzelir de çerezleri silin
GSCimbom Mobile App
Emektar gibi bilmiyorum bir tag bulunabilir.Mesela?
Kesinlikle katılıyorum.2008 2009 2010 yillarinda üye olan ve aktif olarak forumda olan kişilere özel tag verilmesini öneriyorum 12 13 yılımızı vermişiz foruma bunun bir özel durumu olmali bence eski üyeler bi kendini belli etsin. PUAN sistemi felan çok düşük, yönetimde ki arkadaşlara saygılar.
2008 2009 2010 yillarinda üye olan ve aktif olarak forumda olan kişilere özel tag verilmesini öneriyorum 12 13 yılımızı vermişiz foruma bunun bir özel durumu olmali bence eski üyeler bi kendini belli etsin. PUAN sistemi felan çok düşük, yönetimde ki arkadaşlara saygılar.

sözlük forumuna alt forumlar açılması gerektiğini düşünüyorum. 3.2k konu olmuş büyük bir hazine
Ekli dosyayı görüntüle 130401
Sözlüğü büyütmeye çalışıyoruz ondan arttı konular. Şimdilik alt foruma gerek yok.sözlük forumuna alt forumlar açılması gerektiğini düşünüyorum. 3.2k konu olmuş büyük bir hazine
bencede gerek yok adminimSözlüğü büyütmeye çalışıyoruz ondan arttı konular. Şimdilik alt foruma gerek yok.
futbolcularÖnerinizi biraz daha detaylandırabilir misiniz İsmail Bey?

bencede gerek yok adminim
futbolcular
üyeler
takımlar
falan işte reis![]()
tebrik önerilerde eskiden iyi like gelirdi.Kabul edilmemiştir.
Kanka zaten sözlük mantığına aykırı bence kategori olayı.
tebrik önerilerde eskiden iyi like gelirdi.![]()
Hayata karşı dik duruşun takdire şayan doğrusu.bencede gerek yok adminim![]()

O belki baştan yapılabilirdi, şimdi onca konu tek tek ayıklanıp alt kategoriye taşıması kolay mı ?sözlük forumuna alt forumlar açılması gerektiğini düşünüyorum. 3.2k konu olmuş büyük bir hazine
dik durmama gerek yok ben forumdaki tüm adminleri seviyorum.Hayata karşı dik duruşun takdire şayan doğrusu.![]()
O belki baştan yapılabilirdi, şimdi onca konu tek tek ayıklanıp alt kategoriye taşıması kolay mı ?
Bence bu tip durumlarda talebi isteyen üyeye bölüm için geçici yetki verilebilir ve talep de bulunan üye elini taşın altına koyar ve çorba da tuzu bulunmuş olur.