Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

8-9 gibi açacağız ama artık uğraşmak da istemiyoruz o konuyla.

Twitterdan beter hale geldi herkes hakaret edip önüne geleni paylaşıyor.

Saatlerce absürt hesaplar üzerinden Halil - FB konuştular, herkese hakaret ettiler şimdi hiç bir şey olmamış gibi Halil - GS haberlerine seviniyorlar.

Biz bu zihniyetleri yönetemeyiz de uğraşamayız da, dediğim gibi twitterdan farksız hale gelecekse de kapatalım forumu gidelim daha iyi.
hayırlısı olsun. okulların açılmasıyla biraz forum kendine gelecektir..

8-9 gibi açacağız ama artık uğraşmak da istemiyoruz o konuyla.

Twitterdan beter hale geldi herkes hakaret edip önüne geleni paylaşıyor.

Saatlerce absürt hesaplar üzerinden Halil - FB konuştular, herkese hakaret ettiler şimdi hiç bir şey olmamış gibi Halil - GS haberlerine seviniyorlar.

Biz bu zihniyetleri yönetemeyiz de uğraşamayız da, dediğim gibi twitterdan farksız hale gelecekse de kapatalım forumu gidelim daha iyi.
Bunun önünü almanın imkanı yok maalesef. Ne diyelim, inşallah her habere sazan gibi atlamamayı öğrenirler. Yine de transfer nöbeti candır ama, her şeye ve herkese rağmen.

Mobil uygulamada tıklayınca mavi oluyor reis. Normal konuda, şimdi senin yazdığına tıkladığımda senin orjinal mesajına gitmesi gibi diyorum.

Dediğim gibi şimdi mobil uygulamada yok o özellik. Bilgisayarda varsa bilmem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamadım yahu, mesajdaki oka tıklayınca mesaja gitse iyi olur demek istemedin mi demin?

Mavi olan ne, doküman okumaktan gözlerim kaydı herhalde algım zayıfladı başkası görünce bakar.

Yerli kaynakların hepsi yasaklansın. Zaten bir halt bildikleri yok. Falcao haberini yabancılar girmiş adam bilgi geldi diye 30 dk sonra oradan görüp biliyormuş gibi twit atıyor.

Ayda yılda bir kere transfer nöbetine yazacaktım kapatılmış. Beni kaybettin Transfer Nöbeti.

Yerli kaynakların hepsi yasaklansın. Zaten bir halt bildikleri yok. Falcao haberini yabancılar girmiş adam bilgi geldi diye 30 dk sonra oradan görüp biliyormuş gibi twit atıyor.
Forumda admin olsam kurumsal kimliği olmayan tüm kaynakları yasaklardım. Twitter'da 10 bin takipcisi olan adam duyumcu diye kaynak gösteriliyor. Bomboş tartışmalar ve vakit kaybı olarak görüyorum.

Mobil uygulamada tıklayınca mavi oluyor reis. Normal konuda, şimdi senin yazdığına tıkladığımda senin orjinal mesajına gitmesi gibi diyorum.

Dediğim gibi şimdi mobil uygulamada yok o özellik. Bilgisayarda varsa bilmem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Screenshot_2021-08-31-19-17-15~2.webp

Gs Sözlükte forumu şikayet etmişler. :) İdari işlere çok kafa yormam ama uygulama doğru her haber paylaşılıp kendince algı oluşturulmamalı.

haber paylaştığınız zaman yasaklı kaynak diyerek(yasak olduğunu belirttikleri hiç bir kural, mesaj yok) milleti banlayan , diktatör edasıyla konuları kilitleyip beğenmeyen girmesin, adam olun açmam konuları tarzı konuşan adminlerin olduğu forum. sözlüğün gözünü seveyim.
31 Ağustos 2021 19:26 · velios

Duyurularda yada nöbetin ilk sayfalarında yasaklı kaynaklar yazıyo benim bildiğim

Gs Sözlükte forumu şikayet etmişler. :) İdari işlere çok kafa yormam ama uygulama doğru her haber paylaşılıp kendince algı oluşturulmamalı.
Duyurular kısmında paylaşıyoruz düzenli olarak.

Forumu nöbetten ibaret sanıyorsa yapabileceğimiz bir şey yok.

Sözlükte yasak olarak belirtilenleri yapmasını tavsiye ederim kendisine, bakalım ne kadar ömrü olacak.

Geri
Üst Alt