Takımın antrenmanları devlet sırrı değil,basına açık antrenmanlar yapılıyo ve yayınlanıyo her hafta ya canlı yada video olarak,sen bunu bilmiyosan yada takip etmiyosan bu senin problemin
Futbolu gol atmak zannedenler değilde ne olduğunu gerçekten bilenler antrenman konusunda fail kere fail olduğumuzu biliyo zaten
Bilmeyenlerde bazı şeyleri öğrensin diye satırlarca,mesajlarca vaziyeti çok anlatmışızdır hem ben hem başkaları hatta antrenmanların analizini yapanlarda vardı hataları sslerle göstererek oraya kadar deşildi bu konu
Takımda adele sakatlığı geçiren kaç tane topçu oldu saydınmı hiç,hiç top oynadınmı yada konuyu araştırdınmı
Darbeye bağlı sakatlıklara amenna ona bişey yapamazsın ama adele sakatlığının başlıca sebebi antrenmansızlık,ısınmamak ve çalışmamak
Çalışmadığın içinde ters bir harekette atıyo adelen,zorlayınca yırtılıyo adelen bu 2+2,sen sabah kalkınca kaldır bakalım ayağını havaya birden kasığını nasıl yırtıyosun
Konuyu bilmeyen sen,konuyu bileni eleştiren yine sen,bu nasıl bi cesaret, konu başlığına uygun bi mesaj olsun diye seni TEBRİK EDİYORUM
Be kardeşim sen ftyi savunacam diye,ftyi koruyacam diye ısrarla bu rezilliği görmek istemiyosan kusura bakmada biz senin kafanın içini delip bu bilgiyi koyamayız
Sen hem bunu bilmiyosun tamam,hem anlatılınca anlamıyosun onada tamam,ama üstüne bide bilmeyip anlamadığın şeyi eleştireni nasıl eleştiriyosun,ceza uygulansın diyosun,yaptırım istiyosun bide
Ya ben ihraç alıyım hiç önemli değilde seni nasıl kurtarıcaz?
Hayır eskide üyesin,yiğit karagöz bile bazı şeyleri öğrendi sen nasıl sakınabildin kendini helal olsun
Konu dışı mesaj oldu kusura bakmayın